4.7.2019

Kesädiilit Sokos Hotelleissa

Voimassa: 3.6.2019 - 31.8.2019

Varaa edulliset kesäyöt Sokos Hotellista! Nyt koko kesä tuplatulla omistajan edulla -20 % Päivän hinnasta. Kyllä lomalla on ihmisen hyvä olla!

  • Sokos Hotels kesädiilit tarjous hotelli kesäloma kesätarjous hotellitarjous

    Varaa Sokos Hotellien kesädiili!

Kesädiilillä nyt tuplattu omistajan etu – koko kesän! 
 
Kuinka upea onkaan kesäinen Suomi. Nauti kotimaan nähtävyyksistä tutuissa maisemissa tai piipahda paikkoihin, joissa olet aina halunnut käydä. Kaukana eivät ole aurinkoinen Tallinna tai ihastuttava Pietarikaan! Onnistuneen lomareissun takaa majoittuminen viihtyisästi Sokos Hotellissa: Omistajan Kesädiilillä se käy nyt 20 % edullisemmin. Varaa pian (et tarvitse varauskoodia)! 
 
Kaikki Sokos Hotellit Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa (saatavuuden mukaan):

-20% Päivän hinnasta kesä-, heinä- ja elokuussa


Myyntiaika: 3.6.-11.8.2019
Majoitusaika: 3.6.-31.8.2019
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • runsas buffetaamiainen (Suomen ja Tallinnan hotelleissa)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
 
Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Et tarvitse varauskoodia - jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "OMISTAJAN KESÄDIILI". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.
 
Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta*. Hinnasta ei saa muita alennuksia. 
Etu koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille ja yöpymisestä saa Bonusta. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Ei jälleenmyyjille.
 
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.
 
* Kampanjoidemme alennushinta lasketaan aina Päivän hinnasta, jonka euromäärä näkyy verkkopalvelussamme mustalla, siinä missä omistajan hinnat näkyvät vihreällä. Kesädiilihinnan tunnistat nimestä "Omistajan kesädiili" (ei edellytä maksua varausvaiheessa). 
Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. Usein esimerkiksi suosituimmat kesätapahtumat (kuten Pori Jazz, Savonlinnan Oopperajuhlat) varataan loppuun jo hyvissä ajoin, eikä alennushintaa näille päiville ole saatavissa. Edullisimpia hintoja etsivän kannattaakin katsoa hotelleja sesonkiviikkojen ulkopuolelta sekä käyttää sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.
S-Etukortilla: -20%
Omistajille
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels