14.11.2017

Feenixin valo -retriitti Kolilla 27.-29.4.2018

Voimassa: 27.4.2018 asti

Ainutlaatuisella Feeniksin Valo - retriitillä yhdistyvät valmennus ja valokuvaus. Katja Frangen opastuksella herättelet ja vahvistat sisäistä valoasi, elinvoimaasi ja luovuuttasi.

Valmennusosiossa liikumme etenkin itsensä hyväksymisen, autenttisuuden ja vastaanottamisen teemoissa - ilolla ja keveydessä, herkkänä ja vahvana. Keskustelemme, kohtaamme ja annamme myös kehon liikkua. Samanaikaisesti vihreään pukeutuva Kolin taianomainen luonto tukee ja peilaa sisäistä matkaamme, joten pääset nauttimaan myös sen vahvistavasta voimasta. 
Valmennuksen lisäksi saat itsestäsi valokuvan, joka muistuttaa sinua jatkossakin siitä, kuka sinä todella olet. Kuvassa olet sinä sinuna. Keskellä luontoa - juuri sinunlaisena vahvana ja voimakkaana. Korpilumon Miia Laurila luo sinusta upeaa valokuvataidetta, jotta voit nähdä ja kokea kauneutesi ja naisellisuutesi hänen kuvansa kautta. 
Siksi, koska olet tärkeä. 

Katja ja Miia toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan.
Retriitin hinta on 327 € hlö/2 vrk/2hh Sisältää kahden vuorokauden majoituksen aamiaisineen, ohjelman sekä lauantain lounaan. Ilmoittautuminen 13.4.2018 mennessä. Tapahtuman toteutuminen edellyttää vähintään 15 osallistujaa. Varausmaksu 100€ /huone.

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...