Yhteistyökumppanit

Pirkanmaan Osuuskauppa on mukana kuudesluokkalaisten Yrityskylässä

Pirkanmaan Osuuskauppa on mukana  peruskoulun kuudensille luokille suunnatussa yhteiskunnan, työelämän ja yrittäjyyden oppimiskokonaisuudessa. Yrityskylä, jossa sijaitsee kaupunki minikoossa työpaikkoineen, on palkittu maailman parhaana koulutusinnovaationa. Oppilaat työskentelevät koulupäivän ajan omissa, etukäteen määritellyissä ammateissaan, toimivat kansalaisina ja kuluttajina osana yhteiskuntaa. Pirkanmaan Osuukaupalla on Yrityskylässä S-market, jossa oppilaat voivat toimia päivän ajan kaupan alan eri ammatteissa sekä käydä ostoksilla.

 Monipuolista vastuullisuusyhteistyötä

S-ryhmä tekee Suomen Punaisen Ristin kanssa monipuolista vastuullisuusyhteistyötä ja järjestää mm. ensiapukoulutuksia, tilaisuuksia, keräyksiä ja tuotemyyntiä. Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkojen kassoilta löytyy SPR:n keräyslippaita. Olemme jo monen vuoden ajan tehneet yhteistyötä myös Nälkäpäivän tiimoilta.

S-ryhmä ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestävät Hyvä alku koulutielle -kampanjan. Paikallisesti Pirkanmaan Osuuskaupan  ja MLL:n Tampereen osaston yhteistyöllä tuetaan nuorten arkea kuulemalla, olemalla läsnä, tarjoamalla osallistumisen mahdollisuuksia ja välittämällä nuorten viestiä vanhemmille, ammattilaisille ja päättäjille. Kuukausittain järjestetään yhteistyössä perhekahvila ABC Pirkkalassa ja Osuusravintola Oksa Koivistonkylässä. Kahvilat eivät kokoonnu kesällä.Pirkanmaan Osuuskauppa on pääyhteistyökumppanina Pyhä-Näsi pyöräilymatkailureitistöllä. www.pyhanasi.fi

Urheilun saralla yhteistyökumppaninamme on Akaa-Volley. Liigajoukkueen kumppanuuden lisäksi olemme mukana tukemassa joukkueen junioritoimintaa.

Kuvahaun tulos