9.7.2018

Uusi ABC CarWash Partola on avatttu

Moderni autopesuasema S-market Pirkkalan pihassa – poikkea vaikka kauppareissulla!

ABC Carwash Partolassa kaksi roll-over-pesukonetta pesevät autosi hetkessä puhtaaksi. – Uusi asema on täysin automatisoitu korttiautomaattiasema, jossa hyödynnetään uusinta tekniikkaa ja teknologiaa, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan autonpesukaupan myyntipäällikkö Timo Willandt. Partolan autopessa voit kokea elämyksiä, jollaisia Pirkanmaalla ei ole ennen nähty. Sekä premium- että loistopesuissa pesuainevaahto levittyy auton ylle "laavaputouksena", viimeisimmän ledivalotekniikan tehostaessa kokemusta. Autopesu kuin huvipuistoajelu, tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla, Willandt vinkkaa.

Paitsi puhtaan pesutuloksen, myös ekologisuuden kannalta ABC Carwash on luotettava valinta. – Kuten kaikissa muissakin autopesuloissamme, Partolassakin käytössä on vain ympäristömerkittyjä ja -hyväksyttyjä pesuaineita, jotka ovat sekä tehokkaita että ekologisia, Willandt lupaa. – Huolehdimme myös pesuaineiden oikeaoppisesta viemäröinnistä, mitä esimerkiksi kotipihassa autoa pestessä on vaikea toteuttaa.

Partolan uusi asema on jo Pirkanmaan kahdeksas ABC CarWash -toimipaikka. Verkosto on kasvanut viime vuosina merkittävästi keskittyen yhä enemmän perinteisten kauppapaikkojen yhteyteen. – Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden poiketa autopesulla vaivattomasti, osana arkisia toimiaan, Willandt toteaa hymyillen. – Myös Partolassa autopesu hoituu nyt kätevästi kauppareissun yhteydessä ja palvelutarjonnan täydentävät autoimuri sekä vesi-ilmakaappi.

Partolan uusi autopes

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC CarWash
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC CarWash toimipaikkoja:
Ketju: ABC CarWash