14.6.2018

Uudet kauneushoidot ja -palvelut laajentavat Sokos Tampereen palvelutarjontaa

Sokoksen kosmetiikkaosastolle avattu hoitohuone tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia arjen keskellä.

  • Sini Virta pääsi Sokoksen uuteen hoitohuoneeseen Sari Haapasen hemmoteltavaksi Lancôme Advanced Génifique -palveluun.

Kosmetiikkaosaston apulaispäällikkö Katri Udelius on syystäkin innoissaan. – Pohdimme, miten voisimme palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin, entistäkin henkilökohtaisemmalla tasolla ja miten pääsemme normaalia myyntityötä syvemmälle kokonaisvaltaisempaan asiakassuhteeseen, Katri kertoo uuden hoitotilan taustoista.

Verhoin suojatussa, äänieristetyssä tilassa pääsee helposti ja mukavasti irtautumaan arjen hektisyydestä ja nauttimaan hemmottelusta. – Palveluihimme kuuluvat muun muassa erilaiset kasvojen pikakaunistukset, kuten puhdistus, kasvonaamiot ja kasvohoidot, joista löytyy myös luonnonmukaisia vaihtoehtoja. Lisäksi Lancômen, Sisleyn ja Diorin kaltaiset huippumerkit tarjoavat express-hoitoja tuotteidensa ostajille, Katri hehkuttaa. – Eikä kannata unohtaa maksutonta kauneusneuvontaamme, johon voi varata ajan niin puhelimella tai sähköpostilla kuin suoraan myyjiltämme.

Kauneuspalvelut kytkeytyvät myös tiiviisti osaksi Sokoksen kauneuden tapahtumallisuutta. – Hyödynnämme hoitohuonetta myös asiakasilloissamme ja se tulee olemaan aktiivisesti mukana kaikissa muissakin tapahtumissamme, Katri lupaa.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos toimipaikkoja:
Ketju: Sokos