21.3.2016

Terveellistä luomuravintoa

Pirkkalassa toimiva Einetär toimittaa Pirkanmaan Osuuskaupan kauppoihin luomuituja ja salaatinkastikkeita. Vuonna 1989 toimintansa aloittaneen perheyrityksen juuret ovat syvällä pirkanmaalaisessa mullassa.

Pirkanmaan Prismoissa ja S-marketeissa on myynnissä noin 1000 paikallista tuotetta.

Saleissa on myynnissä noin 200 paikallista tuotetta.

Einetär Oy:n toimitusjohtaja Riku Syrjänen on vannoutunut hyvän ruoan ystävä, jolle lähiruoka on sydämen asia. – Tuotteissamme käytetään kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita, Syrjänen kertoo. – Tavoitteenamme on lisätä lähiruoan arvostusta kuluttajien keskuudessa.

Viime kesänä osaksi Einetär Oy:n toimintaa liittyi toinen pirkanmaalainen lähituottaja, kun Tannisen Chilisen liiketoiminta siirtyi osaksi Einetärtä. Syrjäsen mukaan yhdistymisellä pyritään vahvistamaan molempien osapuolten toimintaa. – Yhteistyötä tekemällä pienetkin toimijat pystyvät paremmin vastaamaan kuluttajien tarpeisiin sekä saavat helpommin tuotteet esille ja eri kohderyhmien tietoisuuteen, Syrjänen toteaa.

Einetär Oy:n lippulaivatuotteena ovat terveel­liset luomuidut. – Idut ovat puhdasta ravintoa, minkä lisäksi itujen on todettu edistävän muun muassa suolen ja haiman toimintaa sekä lisäävän vastustuskykyä, Syrjänen kertoo.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Ketju: Prisma, S-market, Sale