30.9.2016
6 kommenttia

Tähän nousee Pirkanmaan seitsemäs Prisma

Nokialaisten monivuotinen odotus palkitaan, kun hartaasti toivottu Prismakeskus avataan kaupungin keskustaan. Yrittäjäkadun ja Nokian valtatien varteen nousevan myymälän on tarkoitus avata ovensa loppuvuodesta 2017.

Valtavassa soramontussa työskentelee useita kaivinkoneita. Lavoillaan jo satoja tonneja maata kuljettaneet kuorma-autot kulkevat edestakaisin. Vanhan Häpesuon kaatopaikan puhdistus on suoritettu ja rakennustyöt ovat pääsemässä vauhtiin. Käyttötavarakaupan toimialajohtaja Ville Jylhä tähyilee kohti rakennustyömaan eteläistä reunaa. – Tuonne, lähelle harjun reunaa se nousee, Jylhä hymyilee.

Yli 11 000 neliömetriä kattavan Prismakeskuksen suunnittelussa ja rakentamisessa tullaan hyödyntämään kaupan alan uusimpia innovaatioita. – Tavoitteenamme on tuoda asiakkaille kaupungin parhaan hypermarketin monipuoliset palvelut helposti samalla kauppareissulla, Jylhä kertoo. Paikalle tulee pääsemään sujuvasti sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla, minkä lisäksi myös kevyen liikenteen kulkuyhteyksiin on panostettu. – Tahdomme, että Prisma on kaikkien nokialaisten helposti saavutettavissa.

Prismaan tulee kattava ja paikallisesti räätälöity valikoima niin elintarvikkeita kuin käyttötavaroita. Rakentamisen edetessä myös asiakkaita tullaan kuulemaan palveluiden ja valikoimien suhteen. – Prisma Nokia tulee olemaan edelläkävijä ennen kaikkea ruoan ympärille rakennettavien palvelujen tarjoajana, Jylhä lupaa. – Osana myymälän ruokaosastoa tullaan toteuttamaan Oma keittiö -palvelutiskin ja Osuusravintola Oksan yhdistelmä, joka nostaa ruokakaupan haluttavuuden uudelle tasolle. Lisäksi Nokialle tulee Pirkanmaan ensimmäinen Prisma Kauppakassi drive-in -noutopalvelu sekä monipuolisia oheisliikkeitä, Jylhä kuvailee tulevaa palvelutarjontaa ja kääntää jälleen katseensa kohti rakennustyömaata.

– Kyllä tätä on Nokialla odotettukin, Jylhä toteaa silminnähden tyytyväisenä.