4.9.2017

Syksyn superfoodit Salesta!

Supersuosittu Butt Rub -pihvi jäi kesän lopussa ainakin toistaiseksi historiaan, mutta Lihamies ei jäänyt toimettomaksi. Lihamies lähti puolukkaan!

Puolukka on hyvä ja terveellinen marja, jonka korkea antioksidanttipitoisuus antaa suojaa esimerkiksi sydän- ja verisuonisairauksia, lihavuutta sekä syöpäsairauksia vastaan. Puolukkaa voidaan käsitellä monella tavalla. Perinteisten tuotteiden, kuten puolukkahillon lisäksi puolukka tekee kauppansa esimerkiksi jogurtin tai jäätelön seassa sekä erilaisissa leipomotuotteissa. Lisäksi puolukasta voidaan kehittää trendikkäitä tuotteita, kuten välipaloja ja smoothieita. Sekä tietysti perinteistä vispipuuroa, jonka reseptin löydät kätevästi Keittokomerosta: https://www.s-kanava.fi/web/keittokomero/uutinen/vispipuuro/4006840_10870

Näin syyskuussa puolukkaa myös Suomen metsissä riittää, sillä se on metsämarjoista runsassatoisin. Keskimääräisenä vuotena kokonaissato on noin 257 miljoonaa kiloa.

Lihamies poimii puolukat, Sale tarjoaa ämpärit

Kaikilla ei kuitenkaan ole aikaa tai mahdollisuuksia lähteä syksyiseen metsään poimimaan tätä kotimaista superfoodia, joten Lihamies päätti helpottaa asiakkaidemme arkea keräämällä itse niin paljon puolukkaa, että siitä riittää kaikille Salen asiakkaille!

Eikä siinä vielä kaikki, 5.9. alkaen jokainen Pirkanmaan Sale jakaa 200 ensimmäiselle puolukkatuotteen ostajalle oman ämpärin! Koska eihän sitä koskaan tiedä, kuinka kova puolukkahimo sitä iskee Salen ollessa kiinni. Silloin on jo pakko lähteä itsekin metsään!

Nähdään Salessa! Tai puolukkametsässä...

Ketju: Sale
Ladataan kommentointia...