26.5.2017

Sokos uudistuu ja kehittyy

Tampereen Sokoksessa puhalsivat loppu­keväästä muutoksen tuulet. Katutasoon valmistunut hyvinvointialue vastaa jatkuvasti kasvavaan luonnonkosmetiikan ja terveystuotteiden kysyntään.

  • Kesäisen kevyet tuotteet löytyvät Sokokselta. Uudistuneilla osastoilla Annika Willala, Satu Höglund ja Heli Halme.

– Sertifioidun luonnonkosmetiikan suosio on kasvanut valtavasti jo usean vuoden ajan, eikä kasvulle näy loppua, kertoo hyvinvointialueen myynti- ja palveluvastaava Heli Halme. Uudelta alueelta löytyykin luonnonkosmetiikkaa ja terveys­tuotteita joka lähtöön niin miehille kuin naisille. – Eikä sovi unohtaa laajentunutta teetuotteiden ja muiden luomuelintarvikkeiden valikoimaamme, Heli muistuttaa.

Kenkäosasto siirtyi kerrosta ylemmäs

Hyvinvointialueen paikalla katutasossa aiemmin sijainnut kenkäosasto muutti keväällä tavaratalon toiseen kerrokseen, josta osasto sai uudet, entistä avarammat tilat. – Uusissa tiloissamme asiakkaat pääsevät katselemaan ja sovittamaan kenkiä viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä, iloitsee osaston myynti- ja palveluvastaava Satu Höglund.

Muutoksen yhteydessä myös toisessa kerroksessa toimivan Marks & Spencerin tilat uudistuivat merkittävästi. Muutos tehostaa M&S:n toimintaa ja helpottaa asiakkaiden asiointia myymälässä – Nyt pystymme keskittymään selvemmin niihin tuote­alueisiin, jotka kiinnostavat asiakkaitamme eniten, kertoo Marks & Spencerin myyjä Annika Willala. – Esimerkiksi näin kesällä erityisen suosittuja ovat laadukkaat mutta edulliset pellavapaidat sekä housut, Annika vinkkaa.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos toimipaikkoja:
Marks and Spencer
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Marks and Spencer toimipaikkoja:
Ladataan kommentointia...