1.10.2018

Sale - uskottava ruokakauppa, joka yllättää iloisesti!

Meillä Pirkanmaalla on yhteensä 40 Sale-pienmyymälää, osa kaupunkien lähiöissä, osa maakunnan taajamissa ja osa ABC-liikenneasemilla.

Sale sopii joka lähtöön, se on tuttu ja turvallinen lähikauppa. Tavoitteenamme on, että jokainen Sale pystyy palvelemaan mahdollisimman laajasti arjen ja juhlapyhien tarpeissa. Olemme viime vuosina keskittyneet erityisesti valikoiman kehittämiseen ja haluammekin tarjota parhaiten kysyntää vastaavan tuotteistuksen. Valikoimasta löydät niin johtavat merkkituotteet kuin edulliset Kotimaista- ja Rainbow -tuotteet. Salesta saat koko ostoskorin, voit valita n. 3000-5000 tuotteesta omat suosikkisi.

Panostamme Salessa erityisesti hedelmien ja vihannesten tuoreuteen ja laatuun ja haluamme parantaa myös koko myymälän tuotteiden saatavuutta. Henkilökunnan ruokaosaamista kehitämme jatkuvasti. Kysy rohkeasti apua myyjiltämme mihin tahansa ruokaan liittyvissä asioissa. He auttavat mielellään ohjeilla ja vinkeillä, jotta Sinä onnistut omassa keittiössäsi! Kuuntelemme mielellämme myös toiveitasi valikoimaan liittyen, toteutamme niitä aina mahdollisuuksien mukaan.

Ruoka on meille erityisen tärkeä sydämen asia. Ruoan maku, tuoksut, herkullisuus ja terveellisyys tekevät jokaisesta päivästä hiukan paremman. Salen tehtävä ruokakauppana on auttaa Sinua ruokaan liittyvien pulmien ratkaisussa. Vinkkejä saat myös reseptivihostamme, syksyn reseptivihkomme sisältää Salejen henkilökunnan valitsemia omia suosikkireseptejä.

Valitse Sinäkin niistä omat suosikkisi. Itse löysin monta mielenkiintoista kokeiltavaa omaan keittiööni. Varmasti testaan ainakin Sale Metsäkylän Haminan paistin, Sale Valkeakosken Afrikkalaisen kanakastikkeen ja Sale Länkipohjan Riitan Lauantaileivän.

Jyrki Halme
Vt. PT-kaupan toimialajohtaja

Ketju: Sale