13.10.2017
14 kommenttia

Sale Haukiluoma on auki!

Länsi-Tampereen palvelutarjonta kasvaa uuden Sale-myymälän myötä.

Sale Haukiluoman avajaisia juhlitaan  huikeiden avajaisetujen muodossa 13.-15.10. osoitteessa Tyvikatu 7. Entisen K-marketin tiloihin avattu myymälä on kokenut kesän aikana kokonaisvaltaisen kasvojenkohotuksen, jossa on hyödynnetty asiakaslähtöisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja.

Kattava valikoima, laajat aukioloajat

Sale Haukiluoman kiinteistö ja myymälätilat on uudistettu täysin hyödyntäen asiakaslähtöisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja. Myymälän paikallisesti räätälöity valikoima käsittää huikeat 3 000 päivittäistavaratuotetta pysyvästi halpuutetuin hinnoin. – Erityisesti olemme panostaneet tuoretuotteisiin ja heti syötäviin tuotteisiin, kertoo myymäläpäällikkö Anne Kaskela. Tässä apuna toimii myymälän oma paistopiste, joka takaa tuoreiden leipomotuotteiden saannin viikon jokaisena päivänä. Asiakkaita Anne pyytää ehdottamaan rohkeasti uusia tuotteita. – Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti asiakastoiveita kuunnellen, myymäläpäällikkö lupaa.

Sale Haukiluoma on nykyaikainen ruokakauppa, joka palvelee asiakkaitaan laajoin aukioloajoin. Ovet avautuvat arkiaamuisin jo seitsemältä ja sulkeutuvat jokaisena viikonpäivänä vasta kello 23. Lauantaisin kauppaan pääsee aamukahdeksalta ja pyhäpäivinäkin kello 9 alkaen. – Haluamme tarjota alueen asukkaille mahdollisuuden käydä kaupassa juuri silloin, kun se heille sopii, Anne toteaa hymyillen.

Myymäläpäällikkö Anne, myyjä Garin sekä kiire-apu Sara olivat avajaispäivänä yhtä hymyä.

Palvelualtis henkilökunta on aina valmis palvelemaan

Yksi Sale Haukiluoman myyjistä on Garin Helenius, joka on myymäläpäällikkö Annen tavoin innoissaan uuden kaupan avaamisesta. – On ollut tosi kiva olla mukana avaamassa uutta kauppaa, Garin iloitsee, huolimatta viime viikkojen kovasta työtahdista. – Kyllähän meillä oli alkuviikosta pieni kaaos päällä, mutta hyvin siitä selvittiin, Garin nauraa.

Annen tavoin myös Garin rohkaisee asiakkaita rohkeasti juttusille henkilökunnan kanssa. – Ehdottakaa, antakaa palautetta, kysykää. Esimerkiksi avajaisetuna tarjolla oleva Mifu on sellainen raaka-aine, jonka käyttöön annan itse mieluusti vinkkejä, palvelualtis myyjätär kertoo hymyillen.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sale
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Ketju: Sale