8.2.2018

Sale Härmälänranta on nyt auki – uusi kauppa vastaa kehittyvän alueen tarpeisiin

Sale Härmälänrannan avajaisia vietettiin torstaina 15. helmikuuta osoitteessa Lentovarikonkatu 1, Tampere. Uutta myymälää juhlittiin muun muassa avajaisetujen sekä mukavan ohjeman muodossa.

– Sale on sloganinsa mukaan siellä missä sinäkin, joten halusimme luonnollisesti tuoda osuuskaupan palvelut myös kehittyvälle Härmälänrannan alueelle, jonka asukasmäärä on uusrakentamisen myötä vahvassa kasvussa, ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro Pirkanmaan Osuuskaupasta kertoo tyytyväisenä.

Uskottava ruokakauppa yllättää iloisesti

Hieman alle 400 neliömetrin myymäläpinta-alan omaava Sale Härmälänranta tarjoaa yllättävän monipuolisen valikoiman, josta on helppo löytää ainekset niin päivittäiseen ruoanlaittoon kuin juhlavampiinkin herkutteluhetkiin. – Sale Härmälänranta on täysiverinen ruokakauppa, ei pelkkä täydennysostopaikka, Hieta-aro lupaa. – Oma paistopiste takaa tuoretta leipää joka päivä ja take away -salaatit, täytetyt patongit sekä tuoreet kalat ja lihat varmistavat sen, että Salesta on helppo hakea nopeastikin laadukkaat herkut ja raaka-aineet.

Uuden Salen toiminnasta vastaa myymäläpäällikkö Mervi Humina, jolla on apunaan seitsemän hengen työtiimi. – Työntekijöiden kanssa tehtiin pitkään töitä ennen avajaisia ja oli upeaa päästä vihdoin palvelemaan asiakkaitamme, Humina hymyilee. Valikoiman ja palvelun lisäksi yksi uuden myymälän kilpailuvalteista ovat laajat aukioloajat. – Palvelemme joka päivä kello 23:een saakka. Arkisin avaamme jo seitsemältä, lauantaisin kahdeksalta ja sunnuntaisinkin yhdeksältä, Humina kehuu ja pyytää asiakkaita antamaan rohkeasti palautetta uudelle kaupalle. – Tulkaa tutustumaan ja kertokaa meille toiveitanne. Kehitetään yhdessä Sale entistäkin paremmaksi!

Kauan toivottu kauppa

Härmälänrannan Asukasyhdistyksen sihteeri Jorma Moisio oli Salen avajaisissa paikalla kertomassa alueen historiasta sekä asukasyhdistyksestä. Moision mukaan kauppaa on pyydetty ja toivottu alueelle pitkään. - Asukasyhdistys on koko olemassa olonsa ajan esittänyt toiveita omasta kaupasta ja on upeaa, että näihin toiveisiin nyt vastataan, Moiisio iloitsee. - Alueella on paljon pieniä, 1-2 hengen talouksia, joiden jäsenet pystyvät nyt tekemään kaikki ostoksensa aivan kotinurkilta. Varsinkin vanhemmalle väelle on suuri helpotus, kun enää ei tarvitse lähteä autolla tai bussilla kauppaan.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sale
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Ketju: Sale
Ladataan kommentointia...