26.2.2013
1 kommentti

Ruokahävikki alas

Joukko asiantuntijoita, bloggareita, kansalaisjärjestöjä, tutkijoita ja kuluttajia istui saman pöydän ääreen pohtimaan tapoja, joilla kuluttajat voisivat vähentää ruokahävikkiä.

SOK:n ja WWF:n tiistaina järjestämässä keskustelutilaisuudessa pohdinnan alla olivat muun muassa perheiden ruokainventaariohetket, ruokatähteitä hyödyntävä kokkiohjelma, myymälöiden neuvontapalvelut ja alennustuotteiden arvostuksen nostaminen. S-ryhmä lähtee omalta osaltaan kehittämään ideoita eteenpäin ja pyrkii auttamaan kotitalouksia ruokahävikin pienentämisessä.

Tilaisuus aloitti SOK:n ja WWF:n yhteistyössä järjestämien roundtable-tilaisuuksien sarjan. Tilaisuudet kokoavat yhteen SOK:n vastuullisuusohjelmassa määriteltyihin keskeisiin teemoihin liittyviä sidosryhmiä keskustelemaan niihin liittyvistä vastuullisuuskysymyksistä ja ratkaisumalleista.

Lue asiasta lisää tiedotteesta

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kaupan ala, Ruoka, Ruokahävikki, Vastuullisuus