23.4.2020

Riskiryhmille uusi Kauppa-apu ruokaostoksiin – tilaukset puhelimitse

KENELLE UUSI KAUPPA-APU ON TARKOITETTU?

Pirkanmaan Osuuskaupan uusi Kauppa-apu-palvelu on ensisijaisesti koronaviruksen riskiryhmiin kuuluville sekä yli 70-vuotiaille henkilöille tarkoitettu ruoan tilaus-, nouto- ja kotiinkuljetuspalvelu, joka toimii tällä hetkellä Lempäälässä, Nokialla, Parkanossa, Sastamalassa ja Toijalassa.

PALJONKO PALVELU MAKSAA?

Asiakkaan noutaessa ostokset kaupasta keräilymaksu on 5 €/tilaus. Kotiinkuljetuksen hinta on 15 €/kuljetus (sisältäen keräilyn). Toimintasäteemme ulkopuolisista kuljetuksista veloitamme 0,43 €/km. Maksu paikan päällä noudon tai kotiinkuljetuksen yhteydessä. Maksu ainoastaan kortilla.

MISSÄ ALUEILLA JA MITEN KAUPPA-APU TOIMII?

Toimintasäteemme on kustakin toimipaikasta (Prisma Nokia, Prisma Ideapark, S-market Parkano, S-market Sastamala ja S-market Toijala) kymmenen kilometriä. Tämän ulkopuolelle toteutuvista matkoista veloitamme 0,43 €/km.

Valitsemasi tuotteet kerätään toimipaikassa valmiiksi kasseihin joko noudettavaksi tai kotiin kuljetettavaksi sovittuna aikana. S-market Sastamalassa ja S-market Toijalassa on ainoastaan noutopalvelu. Tilaaminen tapahtuu puhelimitse, tarkemmat ohjeet alla.

MITEN TEEN TILAUKSEN?

Vastaanotamme tilaukset puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 8−16 numerossa 010 767 2450 tai sähköpostitse kauppa-apu.pirkanmaa@sok.fi. Puhelinnumeron ollessa varattu, yritä hetken kuluttua uudelleen. Asiakaspalvelijamme auttaa puhelimessa tilauksen tekemisessä ja oikeiden tuotteiden lisäämisestä ostoslistalle.

Mikäli mahdollista, tarkista valitsemasi myymälän valikoima verkko-osoitteesta www.foodie.fi etukäteen. Huomioi, että sinun tulee valita Foodiessa toimipaikka, josta aiot ostoksesi tilata. Varaudu mahdollisiin valikoimapuutteisiin tilaustasi tehdessä ja keräilyhetkellä. Korvaamme puuttuvat tuotteet mahdollisimman hyvin vastaavalla tuotteella. Jos et halua korvata tuotetta toisella, kerro se asiakaspalvelijallemme puhelimessa/sähköpostissa.

Soittaessasi myyntipalveluumme 010 767 2450*, valmistaudu kertomaan seuraavat tiedot:

1) Nimi ja puhelinnumero
2) Mistä toimipaikasta haluat tehdä tilauksen (Ideapark, Nokia, Parkano, Sastamala, Toijala)
3) Haluamasi tuotteet sekä kappale- ja kilomäärät mahdollisimman tarkasti
4) Noutopäivä ja -ajankohta (Huom. Noutopäiväksi voi valita aikaisintaan tilausta seuraavan päivän). Kerro myös, noudatko ostokset kaupasta vai haluatko, että ne toimitetaan sinulle kaupan parkkipaikalle.
VAI
4) Tarvitsetko tilauksellesi kotiinkuljetuksen ja minä ajankohtana (Huomioi valitsemasi kaupan kotiinkuljetuspäivät)

Sähköpostilla tilatessasi kerro yllä olevien tietojen lisäksi myös kotiosoitteesi, mikäli valitset kotiinkuljetuksen.

MILLOIN SAAN TILAAMANI TUOTTEET?

Pääset valitsemaan noudon tai kotiinkuljetuksen aikataulun puhelimessa tilausta tehdessä. Asiakaspalvelija auttaa sopivan tilausajan löytämisessä.

Kello 16 mennessä soitetut tilaukset voi noutaa jo seuraavana arkipäivänä tai sopimananne ajankohtana. Tuotteiden nouto on mahdollista toimipaikkakohtaisten kellonaikojen puitteissa:
Prisma Nokia: maanantaista perjantaihin kello 10−18
Prisma Ideapark: maanantaista lauantaihin kello 10−18
S-market Parkano: maanantaista lauantaihin kello 8−16
S-market Sastamala: maanantaista lauantaihin kello 10−18 
S-market Toijala: tiistaista perjantaihin kello 8-16

Kotiinkuljetus toimipaikkakohtaisina aikoina (ks. alta kohta "Ostosten kotiinkuljetus").

OSTOSTEN NOUTO

Ostosten noutopaikat kaupan sisällä

Prisma Nokia: Kauppakassin ovesta sisään
Prisma Ideapark: Prisman infopiste, maksa ostoksesi samalla
S-market Parkano: Avoimena oleva kassapiste, maksa ostoksesi samalla

Ostosten nouto kaupan pysäköintialueella

Kun olet tilannut ostokset autoon, pysäköi Kauppa-apu-palvelulle merkittyyn parkkiruutuun ja soita puhelinpalvelusta saamaanne kaupan numeroon. Ostoksesi toimitetaan autoon. Huomioi, että käytössä on vain korttimaksumahdollisuus.

Prisma Nokia: Kauppakassin oven viereiset merkityt ruudut
Prisma Ideapark: Prisman parkkialue, merkitty ruutu
S-market Parkano: Lastaussillan läheisyys
S-market Sastamala: Parkkipaikka lastauslaiturin läheisyydessä (Hopun kentän puoleinen nurkka)
S-market Toijala: Lastauslaituri

OSTOSTEN KOTIINKULJETUS

Puhelintilausta tehdessäsi sinulla on ostosten noudon sijaan mahdollisuus valita myös kotiinkuljetus, josta vastaa yhteistyökumppanimme Securitas. Kotiinkuljetuksen hinta on 15 €/kuljetus (sisältäen keräilyn). Kotiinkuljetusta järjestetään alla olevina toimipaikkakohtaisina päivinä ja kellonaikoina. Huomioikaa, että emme pysty varaamaan tarkkaa kellonaikaa, vaan kotiinkuljetus järjestyy kolmen tunnin aikaikkunan sisällä. Tilauksen ja kotiinkuljetuksen maksu tapahtuu maksukortilla kuljetuksen saapuessa kotiinne. S-market Sastamala sekä S-market Toijala eivät toimita kotiinkuljetuksia.

Toimipaikkakohtaiset kotiinkuljetukset

Prisma Nokia: tiistai ja torstai kello 8−16
Prisma Ideapark: keskiviikko ja perjantai kello 8−16
S-market Parkano: tiistai ja torstai kello 8−16
S-market Sastamala: ei kotiinkuljetusta
S-market Toijala: ei kotiinkuljetusta


* Puhelun hinta on 8,35 senttiä per puhelu + 12,09 senttiä per minuutti. Jonotusaika on maksullista.

Puhelun aikana antamasi henkilötiedot tallennetaan palvelun asiakasrekisteriin. Henkilötietojasi käytetään tilauksen toteuttamiseksi. Voit tutustua tarkemmin henkilötietojesi käsittelyyn osoitteessa www.pirkanmaanosuuskauppa.fi/tietosuoja.