26.5.2017

Reissaavan lapsiperheen keidas

ABC-liikennemyymälät tarjoavat viihtyisän pysähdyspaikan myös perheen pienimmille.

Pirkkalalainen Haapasen perhe pysähtyy kotimaan matkoillaan poikkeuksetta ABC:llä. Myös perheen lapset Hilma, 3, sekä puolitoistavuotias Vilho tunnistavat jo tutun peukkulogon ja osaavat odottaa seuraavaa taukoa. – "ABC" on kuulunut Hilman sanavarastoon ihan pienestä pitäen, perheen äiti Asta naurahtaa. – Ja tietysti kotiinkin on ollut pakko hankkia oma Apsi Apina.

ABC-liikennemyymälät on suunniteltu palvelemaan myös lapsiperheitä, mikä näkyy asemien varustelussa. Ketjun lastenhoitohuoneet ovat tilavia ja siistejä, à la carte -listalta löytyy oma lasten menu ja noutopöydän jälkiruoaksi voi kahvin sijaan valita myös jäätelön tai mehujään. Lisäksi lapsille on yleensä varattu oma leikkialue joko aseman pihasta tai sisätiloista, parhaassa tapauksessa molemmista.

Eikä ABC suinkaan ole pelkkä pysähdyspaikka. – Meille ABC on myös lähikauppa ja pizzeria. Ja kerran kuussa käydään täällä aina MLL:n perhekahvilassakin, Asta toteaa hymyillen.

Tiesitkö? Alle 3-vuotiaat syövät ABC:llä ilmaiseksi! Ruokailevan aikuisen seurassa alle 3-vuotias lapsi syö veloituksetta noutopöydästä

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Ladataan kommentointia...