19.2.2018

Pysyvästi edulliset hinnat ovat kaikkien etu

Asiakkaat kysyvät usein, miksi Prismoissa, S-marketeissa tai Saleissa ei ole juurikaan tarjouksia. Vastaus on yksinkertainen; koska hinnat ovat pysyvästi edullisella tasolla.

Valikoimapäällikkö Jenni Keskinen kertoo, että halpuuttaminen ja pysyvästi edulliset hinnat säästävät asiakkaalta aikaa, vaivaa ja rahaa. – Halpuuttaminen tarkoittaa sitä, että ruoan kuluttajahinta laskee pysyvästi. Tällöin asiakkaan ei tarvitse "juosta tarjousten perässä", vaan hän voi luottaa siihen, että asiointi on aina yhtä edullista, Jenni toteaa.

Halpuuttaminen on kuitenkin ollut kaupalle valtava ponnistus. – Jotta olemme pystyneet leikkaamaan omaa katettamme, on meidän pitänyt hakea säästöjä monista eri toiminnoista, Jenni kertoo. – Kaikki kaupan prosessit, markkinointi, energiatehokkuus ja tietotekniikan hyödyntäminen on käyty läpi.

Mutta hetkinen! Ei kai kaupan ole mitään järkeä tinkiä omasta katteestaan? – Kyllä on järkeä!, Jenni vastaa sisukkaasti. – Kun meillä on edulliset hinnat, useampi asiakas haluaa tehdä ostoksensa juuri meillä. Näin saamme hyvän kiertoon: asiakas saa edullisemmat hinnat ja kauppa lisää asiakkaita. Samalla pidämme huolen siitä, että jokaisella on mahdollisuus ostaa hyvää suomalaista ruokaa edullisesti, mikä kasvattaa myös kotimaisten tuotteiden menekkiä hyödyttäen näin tuottajiakin, Jenni toteaa tyytyväisenä.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Ketju: Prisma, S-market, Sale
Ladataan kommentointia...