26.5.2017

Pyhä-Näsi kutsuu kesäiselle pyöräretkelle

Kulttuuria, kartanoita, kylämaisemia, kansallispuistoja, taideaarteita, kulinaristisia seikkailuja, höyrylaivaromantiikkaa, idyllisiä uimarantoja, kiehtovaa kaupunkikulttuuria… Kaikkea tätä ja paljon muuta löytyy uuden Pirkanmaan etelästä pohjoiseen yhdistävän Pyhä-Näsi-pyörämatkailu­reitistön varrelta.

Pyhä-Näsi kokoaa Pyhäjärven ja Näsijärven kiertävät reitit yhdeksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa reissuvaihtoehtoja aloittelevista pyörämatkaajista aina karaistuneille aktiivipolkijoille. Tampere on reittien solmukohtana ja lähtöpisteenä myös kauempaa saapuville.

– Järvet, luonto ja ympäröivän maaseudun palvelut ovat valtti, jota emme ole etenkään Tampereella osanneet parhaalla tavalla hyödyntää. Pyhä-Näsin ideana on räätälöidä näitä helmiä yhdistellen kiehtovia elämyksiä ja tehdä pyöräilystä yksi kärkituote Pirkanmaan matkailuun. Tavoitteemme on tehdä Pyhä-Näsistä Suomen paras pyörämatkailureitistö, visioi Matti Pollari Pyhä-Näsin kehityksestä ja markkinoinnista vastaavasta Ekokumppanit Oy:stä.
 
Pirkanmaan Osuuskauppa ja LähiTapiola Pirkanmaa ovat olleet alusta lähtien tukemassa ensin Näsijärvireitin ja nyt Pyhä-Näsi-kokonaisuuden toteutusta. Tärkeitä yhteisiä arvoja ovat paikallisuus, hyvinvointi ja aktiivisen elämäntavan edistäminen. – Reitistö on hieno osoitus siitä, mitä paikallisesti voidaan saada aikaan yhteen hiileen puhaltamalla. Pyöräretki kesäisellä kotiseudulla ja välipalana jätski Omasta Kaupasta – mukaviin muistoihin ei tarvita suurta budjettia tai pitkää automatkaa, yrityskuvavastaava Viivi Pärssinen Pirkanmaan Osuuskaupasta iloitsee.
 
Pyöräilyelämys paranee entisestään hyppäämällä välillä Hopealinjojen reittilaivojen kyytiin. Laivat ottavat pyöriä kannelle ja tarjoavat polkijalle lepohetken ja mahdollisuuden tankata energia­varastoja lähiruokaa suosivia ravintolapalveluita hyödyntäen. Uutuutena ovat neljä erilaista Aktiivi­passivaihtoehtoa, jotka tarjoavat valinnanvaraa pienestä päiväreissusta pitempiin haasteisiin molemmilla reiteillä.

Aktiivipassi sisältää laivalipun pyörälle ja polkijalle, evään ja virvokkeen.
S-Etukortilla -15 % Aktiivipassista. Voimassa risteilykaudella 2017.
www.hopealinjat.fi/s-etu

Ladataan kommentointia...