10.10.2018

Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikoissa siisteydestä vastaa oma siivousosasto

Me Pirkanmaan Osuuskaupassa haluamme tarjota sinulle viihtyisän kauppareissun. Olemme perustaneet oman siivousosaston vastaamaan kauppojen ja ravintoloiden siisteydestä. Siivoojat ovat siis talon omaa väkeä, jotka yhdessä myyjien, tarjoilijoiden ja kokkien kanssa tekevät töitä luodakseen sinulle unohtumattoman asiakaskokemuksen.

Siivoustyönohjaaja Heidi Sivonen kertoo työn olevan vaihtelevaa ja työilmapiirin positiivinen. Kaupassa ja ravintolassa paikalla on aina myös muuta henkilökuntaa sekä tietysti asiakkaita. Heidi nauttii ihmisten parissa työskentelystä: – Siivoustyö ei ole meillä ollenkaan yksinäistä, vaan aina saa olla osa työyhteisöä. Siivooja on osa myymälän tiimiä ja vastaa omalta osaltaan asiakkaan viihtyvyydestä pitämällä kaupan puhtaana. – Tarvittaessa myös vinkataan asiakkaalle vaikka hukassa olevan tuotteen paikka, Heidi nauraa.

Avoimista siivoojan paikoista ilmoitetaan www.workyous.fi -rekrytointisivulla. Hakijan ei tarvitse olla valmiiksi ammattilainen, vaan tärkeintä on tunnollisuus ja työtä pelkäämätön asenne. – Siivoojan työtä harkitsevan kannattaa ehdottomasti hakea meille, Heidi suosittelee. Työ on joustavaa, tunteja voi sopia esimerkiksi opiskelun ohella tehtäväksi ja lisävuoroja saa halutessaan tehdä vaikka kaupan kassalla. – Ja Pirkanmaan Osuuskaupan loistavat henkilökuntaedut täytyy tietysti mainita,
Heidi muistuttaa.