8.2.2018

Pirkanmaan Lämmitysöljypalvelun hätätoimitus onnistuu jopa parissa tunnissa

Pirkanmaan Lämmitysöljypalvelu

Puhelintilaus: 010 767 0700 (ark. 8-16; 0,0835 €/puh + 0,1209 €/min)

Verkkotilaus: https://www.pirkanmaalammitysoljy.fi/ (Tilauksia otetaan vastaan 24h/vrk ja ne käsitellään seuraavana arkipäivänä.)

Lämmitysöljytilauksestasi saat jopa 5% Bonusta!

Aamulla ulkona paukkuu kirpeä pakkanen. Syötyäsi aamupalan ajattelet vielä käydä suihkussa ennen töihin lähtöä. Kylmä vesi kuitenkin yllättää. Hädissäsi ryntäät öljymittarille ja huomaat säiliön neulan olevan punaisella. Onneksi apu on lähellä.

Pirkanmaan Osuuskaupan Lämmitysöljypalvelun verkkosivuilla osoitteessa https://www.pirkanmaalammitysoljy.fi/ voi tehdä öljytilauksen mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Sivuilta löytyvät myös tuotetiedot, toimitusehdot sekä lisätietoa hätätoimituksesta. Arkisin kello 8-16 tilauksen voi tehdä myös puhelimitse. Kolmen-viiden arkipäivän kuluessa säiliöauto kaartaa pihaan. - Paikallinen kuljetuskumppanimme pyrkii aina pitämään kiinni kolmen arkipäivän kuljetusajasta, Lämmitysöljypalvelusta kerrotaan.

Hätätoimitus jopa 2 tunnissa

Jos sinulle kuitenkin käy kuten esimerkkimme kuvitteelliselle henkilölle eikä normaali toimitusaika yksinkertaisesti riitä, voi puhelimitse tehdä myös hätätilauksen, jolloin toimitusaika on parhaimmassa tapauksessa vain pari tuntia. Tällöin tilaus lähtee Koivistonkylässä sijaitsevasta Lämmitysöljypalvelusta heti eteenpäin kuljetusliikkeelle, joka suunnittelee öljytoimituksen "johon ohi", jolloin öljy saapuu yhden arkipäivän sisällä tilauksesta. Viime vuodesta lähtien toimituksista vastaavalla kuljetusliikkeellä on ollut käytössään myös hätätoimitus-pakettiauto, jolla on mahdollista toimittaa noin 400 litran hätätoimitus jopa kahden tunnin sisällä.

Turvallisuudesta pikatoimituksissakaan ei tingitä, vaan täyttöpaikan tulee aina olla sellaisessa paikassa, että säiliöauto pääsee ajokuntoista, talvisin hiekoitettua tietä pitkin korkeintaan 35 metrin päähän täyttöliittimestä. Lisäksi liittimelle tulee olla esteetön ja turvallinen kulku sekä säiliön ja täyttölaitteiston asianmukaisessa kunnossa.

 

Ladataan kommentointia...