13.4.2018

Pieniin suuriin muutoksiin

Uudistuvan Kodin Terran avajaiset ovat 19.–22.4. Uusi Kodin Terra tarjoaa ratkaisuja kotiin ja pihaan liittyviin pulmiin.

Puutarha kevätkuntoon!

  • Leikkaa puut, pensaat ja havukasvit.
  • Kalkitse nurmikko ja istutusten kasvualustat.
  • Tee kevätlannoitus kosteaan maahan tai kastele lannoittamisen päälle.
  • Tyhjennä kompostori.
  • Kunnosta kasvimaa.
  • Kasvata taimet.
  • Istuta ulos orvokit (kestää -5 astetta), ruukkunarsissit ja muut sipulikukat.

Moni tuntee remonttistressin: olisi ihana uudistaa kotia ja puutarhaa, mutta projektiin liittyy paljon ratkaisemattomia kysymyksiä: Mikä on paras materiaali lattiaan tai väri seinään? Osaanko tehdä kaiken itse? Mitä työkaluja tarvitsen? Mikä kasvi menestyisi varjoisassa pihassamme?

Kodin Terran uudistus vastaa juuri näihin asiakkaan mieltä vaivaaviin kysymyksiin. Asiantuntija-avun lisäksi tarjolla on huikea kattaus helppoja ja inspiroivia ratkaisuja unelmien kodin rakentajalle.

– Monet kodin pienet rempat on helppo ja hauskakin tehdä itse, kun tekemiseen saa fiksut neuvot. Jos taas et halua tehdä itse, Kodin Terrasta voit hankkia myös monia palveluja sisustussuunnittelusta remonttiapuun, Kodin Terran toiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Ville Inkilä kertoo.

Myös Kodin Terran myymälä uudistuu täysin. Miljööstä tulee ihan uusi, hyllyt mataloituvat ja selkeät opasteet ohjaavat kohti tuotteita. Kaikki keskeiset tuotetiedot löytyvät hyllyn reunasta. Asioinnin helpottamiseksi myymälässä on vain yksi palvelupiste heti sisäänkäynnin läheisyydessä, josta asiakas saa tarvitsemansa avun tuotteiden valintaan. Myyjämme ovat mielellään apuna niin pieniin tarpeisiin kuin suurempiin projekteihin.

Asiakaspalvelupisteen kupeeseen tulee alue, johon on kerätty mallit myymälän tuotteista. Tuotteet on ryhmitelty siten, että ne ovat kätevästi vertailtavissa ja yhdisteltävissä, mikä voi innostaa villeihinkin kokeiluihin: Miltä näyttäisi skandinaavistyyppinen vaalea laatta marokkolaishenkisen kuviolaatan kanssa? Tai miten istuvat yhteen harmaa tammiparketti ja turkoosi fototapetti?

Tutustu avajaisetuihin ja kuvastoon täällä.

Tutustu avajaisohjelmaan.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Kodin Terra
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Kodin Terra toimipaikkoja:
Ketju: Kodin Terra
Ladataan kommentointia...