30.3.2018

Paremmat paikalliset palvelut

Pirkanmaan Osuuskaupan toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluita ja etuja asiakasomistajille. Tehtävänämme on tuoda palveluita sinne missä asiakkaammekin ovat. Lähellä kotia sijaitseva Oma Kauppa tekee meidän jokaisen arjesta sujuvampaa.

Olemmekin panostaneet voimakkaasti lähipalveluiden parantamiseen. Avasimme viimeisen vuoden aikana seitsemän uutta Salea, S-marketin Tampereen Hyhkyyn ja Prisman Nokialle. Laajensimme S-marketeja Ylöjärvellä ja Kaukajärvellä. Lisäksi tehtiin useita muita pienempiä asiakaspalvelua parantavia uudistuksia olemassa olevaan palveluverkostoon.

Näillä panostuksilla mahdollistetaan asiakkaillemme entistä laajemmat ja monipuolisemmat valikoimat, paremmat palvelut ja sujuvampi asiointi. Uudistusten yhteydessä vaihdamme muun muassa kylmäkalusteita ja valaistusta ympäristöystävällisemmiksi ratkaisuiksi – kylmäaineena hyödynnetään hiilidioksidia ja valaistuksessa LED-valoja. Palveluverkostomme laajenemisesta huolimatta kokonaisenergiankulutuksemme väheni vuonna 2017 neljä prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Pirkanmaan Osuuskaupan toiminnan tulos vuodelta 2017 on 22,4 miljoonaa euroa, joka on 2,6 % liikevaihdosta – matala kaupanalan tasoon nähden, johtuen panostuksistamme myymäläverkoston kehittämiseen. Osuuskaupan monipuolinen liiketoiminta hyödyttää pirkanmaalaisia monin tavoin: Bonuksena, kattavana palvelutarjontana sekä paikallisten ihmisten ja yritysten työllistämisenä. Tehdään yhdessä töitä paikallisen hyvinvoinnin eteen.

Omassa Kaupassa tavataan!

Jani Virtanen
talousjohtaja
Pirkanmaan Osuuskauppa