11.6.2018

Nauti juhlistasi – me hoidamme syötävät!

Tervetuloa ensiluokkaiseen ruokakauppaan! Stockmann Herkku tarjoaa parhaat raaka-aineet ja vinkit kesän onnistuneisiin hetkiin, niin juhliin kuin rentoon kesäsyömiseen. Ja tietysti aina henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua.

Kesä on mitä parhainta aikaa järjestää juhlat pienellä vaivalla! Tiesitkö, että voit tilata kaikki syötävät sekä pieniin että suuriin juhliin kätevästi Stockmann Herkusta? Upeasta valikoimasta löydät erinomaiset vaihtoehdot juhlapöytään, mm. Herkun omassa keittiössä valmistetut Meals-salaatit, kalatiskin kokonaiset savustetut lohifileet, juustot sekä leipäosaston kakut, piirakat ja pikkusuolaiset tarjottavat.

Meillä on myös valmiita menuvaihtoehtoja juhliin: maistuisiko esimerkiksi Klassikko-, Skandi- tai Vege-teema? Voit räätälöidä menun toiveidesi mukaan ottaen huomioon esimerkiksi vieraiden erikoisruokavaliot ja tilata juuri sinun juhliisi tarvittavan määrän ruokaa.

Tutustu valikoimaamme osoitteessa stockmannherkku.fi, tee tilaus myymälässä ja nauti juhlistasi pienellä vaivalla. Paras kesävinkkimme: sinä nautit juhlistasi – me hoidamme syötävät!

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Stockmann Herkku
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Stockmann Herkku toimipaikkoja: