31.7.2018

Moro Maraton 7.9.2019

Laita jalkasi liikkeelle lapsipotilaiden hyväksi ja kapua yksin tai yhdessä Suomen korkeimman hotellin huipulle!

  • tampere hotellit, solo sokos hotel torni tampere maraton

    minimaraton Torni Tampere hyväntekeväisyys

Moro Maraton on Suomen lyhyin, mutta korkein maraton, joka järjestetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa lauantaina 7.9.2019 klo 13–16. 
 
Moro Maratonissa nouset kierreportaikkoa pitkin 25 kerroksen verran hotellin Moro Sky Barin kattoterassille. Katutasosta lähtevällä maratonreitillä on mittaa 442 askelmaa, joten tässä kisassa rikotaan aina maratonennätyksiä. Osallistumismaksut (20 €/osallistuja) ohjataan lyhentämättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle.
 
Osallistumismaksu sisältää yhden porrasnousun Tampereen Tornihotellin huipulle ja annoksen Tornin kuuluisaa lohikeittoa Moro Sky Barissa. Kannustusjoukot ruokailevat ja tukevat lapsipotilaita 5 euron hintaan.
 
Tapahtumaan mahtuu mukaan niin hauskaa pitäviä kaveriporukoita kuin kovia suorituksia hakevia kisaajia. Ryhmäsarjassa huipulle noustaan 3–5 hengen tiimeissä. Ryhmän lopullisen tuloksen muodostavat kolme nopeinta aikaa. 
 
Moro Maratonissa palkitaan kolme nopeinta naisten ja miesten sarjoissa ja ryhmäsarjan nopein sekä parhaiten tsempannut ryhmä. Palkinnot ovat majoitus- ja ravintolalahjakortteja sekä tuotepalkintoja. 
 
Tule viettämään hauskaa iltapäivää ja viikonloppua ystävien seurassa hyvän asian puolesta! 
 
 
Ryhmäsarjan ilmoittautumiset osoitteeseen: moromaraton@sok.fi. 
 
Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikkoja: