20.12.2016
13 kommenttia

Me kysyimme, te vastasitte!

Saimme loppusyksyllä toteutettuun asiakaskyselyyn satoja vastauksia. Kiitos siitä!

Asiakaskyselyssä nousi esiin paljon hyviä ideoita, joita pyrimme toteuttamaan parhaamme mukaan Nokian uudessa Prismassa. Tässä hieman lisäinfoa useimmin toistuneisiin toiveisiin/kysymyksiin.

Tuleeko Prisman yhteyteen Posti?

Kyllä tulee. Posti toteutetaan asiamiestoimintana Prisman infon yhteyteen, kuten esimerkiksi Prisma Koivistonkylässä. Lisäksi pyrimme saamaan Prismaan myös Postin pakettiautomaatin.

Toivoisin Prismaan monipuolista vaatetarjontaa naisille, miehille ja lapsille.

Prisma Nokia tulee tarjoamaan paljon erilaisia vaihtoehtoja niin arki-, juhla- kuin urheilupukeutumiseenkin. Myös jalkineet kuuluvat uuden Prisman valikoimaan.

Odotan Prisman tarjoavan kattavan ja edullisen valikoiman niin ruokaa kuin muitakin tuotteita.

Tähän mekin pyrimme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kaikki tarvittava saman katon alta ja mahdollisuuksien mukaan halpuutettuun hintaan. Rakennamme Prisman valikoimarakennetta parhaillaan ja otamme työssä huomioon muun muassa asiakaskyselyssä esiin nousseet toiveet.

Tuleeko Prismaan parkkihalli?

Parkkihallia Prisman yhteyteen ei valitettavasti ole tulossa, mutta piha-alueelle tehdään lähes 700 normaalia leveämpää parkkipaikkaa. Pyrimme tekemään Prismassa käymisen mahdollisimman helpoksi niin autolla, kävellen kuin julkisella liikenteelläkin.

Minkälainen ravintolatarjonta uuteen Prismaan tulee?

Tärkein Prisma Nokian ravintolapalvelu on Osuusravintola Oksa, joka tarjoaa monipuolisia kahvila-, lounas- ja á la carte –herkkuja. Muista mahdollisista ravintolapalveluista tiedotamme heti kun meillä on jotakin kerrottavaa aiheeseen liittyen.