26.1.2016

Laatu ja visuaalisuus takaavat onnistumisen

Lempääläläinen Suklaatehdas Dammenberg on Pirkanmaan Osuuskaupan pitkäaikainen yhteistyökumppani.

  • Suklaatehdas Dammenberg

    Tuotteista huokuu rakkaus suklaan tekemiseen.

Pirkanmaan Prismoissa ja S-marketeissa on myynnissä noin 1000 paikallista tuotetta. Saleissa on myynnissä noin 200 paikallista tuotetta.

Lempäälän Sääksjärvellä, lähellä Tampereen etelärajaa sijaitsee pienikokoinen, mutta suurisydäminen suklaatehdas. Suklaatehdas Dammenbergin toimitusjohtaja, yrittäjä Marko Iso-kungas nostaa suklaatehtaan paikallisuuden korkeaan arvoon. – Kaikki tuotekehitys ja tuotantoprosessi tapahtuu samoissa tiloissa Sääksjärvellä. Työntekijämme ovat pirkanmaalaisia, kuten myös yhteistyökumppanimme pakkausmateriaalien toimittajista taiteilijoihin, Marko toteaa.

Dammenbergin käsityönä puhtaista raaka-aineista valmistetut, uniikit suklaat ovat hurmanneet kuluttajia jo yli 20 vuoden ajan. Laadukkaissa tuotteissa on huomioitu allergisten tarpeet ja niistä huokuu rakkaus suklaata ja sen tekemistä kohtaan.

Markon ehtymätön ideapankki synnyttää uusia tuotteita jatkuvasti. Kuitenkin vain parhaat ideat pääsevät tuotantoon.  – Idean synnystä kuluu yleensä noin 1,5 vuotta ennen kuin kuluttajat löytävät uudet tuotteet, Marko kertoo.

Pirkanmaan Osuuskauppa tukee omalta osaltaan paikallista suklaatuotantoa olemalla Dammenbergin merkittävä ostaja ja jälleenmyyjä. Osuuskaupan myymälöistä löytyy laaja valikoima sääksjärveläisiä suklaita, jotka hurmaavat tinkimättömällä laadullaan ja visuaalisuudellaan.
 

Uutinen koskee toimipaikkoja: