27.7.2017

Kuopus vaatettaa vauvat ja teinit

Sokoksen uudistuksen yhteydessä suurempiin tiloihin muuttanut lastenvaateliike Kuopus tarjoaa laajan valikoiman tämän hetken kuumimpia merkkejä.

  • Lastenvaateliike Kuopus palvelee nyt aiempaa laajemmissa tiloissa Sokoksen toisessa kerroksessa.

Vuonna 2010 toimintansa aloittanut Kuopus sai Kehräsaaressa kivijalkaliikkeenä toimiessaan asiakkailta lempinimen "Lastenvaatteiden karkki­kauppa". Yrityksen perustajat ja omistajat Päivi Hirviniemi ja Karoliina Kairtamo myöntävät, ettei osuvampaa kuvausta ole vielä tullut vastaan. – Se kuvastaa loistavasti sekä värikästä valikoimaamme että muutenkin Kuopuksen ajattelumaailmaa, Karoliina kertoo.

Toukokuussa 2016 Kuopuksen toimintaympäristö muuttui merkittävästi liikkeen muutettua Sokoksen kolmanteen kerrokseen. – Sokoksen valikoimaan kaivattiin lastenvaatteita, jolloin meihin otettiin yhteyttä, Karoliina muistelee. Tarmokkaat naiset eivät miettineet tarjousta pitkään eikä päätöstä ole tarvinnut katua. – Sokoksen tarjoamat asiakasvirrat ovat tuoneet meille joukoittain uusia asiakkaita, Päivi iloitsee.

Kuopuksesta löytyy trendikkäitä sisä- ja ulkovaatteita sekä laaja valikoima asusteita kaiken ikäisille lapsille. Tunnettujen kansainvälisten merkkien, kuten Molon, Mini Rodinin ja Espritin rinnalla tarjolla on myös kotimaisia tuotteita. –  Esimerkiksi Gugguu, Vimma ja nokialainen Papu ovat merkkejä, joiden suosio kasvaa jatkuvasti, Karoliina kertoo hymyillen.

–  Meiltä saa henkilökohtaista palvelua ja haluamme, että meille on helppo tulla palveltavaksi, vaikka ei tietäisi lastenvaatteista mitään, naiset summaavat.

Ladataan kommentointia...