5.1.2018
2 kommenttia

Kodin Terra 2.0 – inspiraatiota huokuva rautakauppa

Kodin Terran valikoima laajenee ja myymälä¬ilme uusiutuu valtakunnallisen konsepti¬uudistuksen myötä.

  • – Kodin Terran uudistus toteutetaan asiakkaidemme ja omistajiemme toiveiden pohjalta, lupaa ryhmäpäällikkö Ville Inkilä.

Nokian Kodin Terrassa alkaa näinä päivinä käydä vipinä, kun myymälässä aletaan toteuttaa koko valtakunnallista ketjua koskevaa, kokonaisvaltaista uudistusta. Muutostöistä huolimatta myymälä palvelee koko ajan normaalisti. – Pyrimme toteuttamaan sisämyymälää koskevat työt siten, että niistä koituu mahdollisimman vähän haittaa asiakkaille tai henkilökunnalle, kertoo Kodin Terran toiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Ville Inkilä. – Tarkoituksena on, että kaikki on valmista vuoden tärkeimmän sesongin alkaessa huhtikuussa, jolloin vietetään myös valtakunnallista uuden Terran lanseerausta.

Uudistuksen myötä Terran valikoima laajenee ja räätälöityy palvelemaan aiempaa paremmin asiakkaiden tarpeita. – Valikoimauudistuksessa on otettu huomioon asiakastoiveet, muun muassa kodin piensisustuksen valikoima tulee kasvamaan, Ville lupaa. Suositut puutarha- ja noutomyymälä pysyvät tässä vaiheessa käytännössä ennallaan, mutta sisämyymälän ilme uudistuu täydellisesti. – Jatkossa Terra tarjoaa entistäkin enemmän inspiraatiota niin kodin sisustajalle ja talon remontoijalle kuin pihan viherpeukalolle. Ja tietysti olemme edelleen omistajan ykkösvalinta kaikkien näiden aihealueiden osalta, Ville iloitsee.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Kodin Terra
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Kodin Terra toimipaikkoja:
Ketju: Kodin Terra
Ladataan kommentointia...