5.8.2018

Kesäinen tervehdys Pirkanmaan Osuuskaupan rekrytoinnista

Osuuskauppamme työllistää yli 3 000 asiakaspalvelualan ammattilaista. Kaupan ketjuissamme asiakkaidemme arkea helpottavat avuliaat myyjät sekä ruoanvalmistuksen ammattilaiset.

Siivousosastomme siistijät varmistavat loistavat asiakaskokemukset luomalla työllään puhtautta ja viihtyisyyttä toimipaikoissamme. Prismoissa ja Sokoksella työskentelee lisäksi parturikampaajia, kosmetologeja ja floristeja. Ravintoloissamme ja ABC-liikennemyymälöissämme kokit, tarjoilijat, kahvila- ja liikennemyymälätyöntekijät palvelevat asiakkaitamme iloisella ja reippaalla asenteella. Mielenkiintoisia tehtävänimikkeitä ja monipuolisia työympäristöjä on osuuskaupassamme monia.

Isona työnantajana tarjoamme vuosittain paljon avoimia työmahdollisuuksia. Vuonna 2017 vastaanotimme kaiken kaikkiaan 14 000 sähköistä työhakemusta ja tapasimme haastatteluiden merkeissä noin 4 700 hakijaa. Toteutamme keskitettyä rekrytointia ja rekrytointitiimimme tehtävänä on löytää työlle oikeat ja hyvällä asenteella varustetut tekijät. Kutsumme sähköisten hakemusten perusteella soveltuvimmat hakijat haastattelutilaisuuksiin, joista ohjaamme hakijoita vielä toimipaikan esimiesten jatkohaastatteluihin.

Vastuu- ja esimiestehtävissä meillä työskentelee yli 300 henkilöä. Monen työntekijämme ura on alkanut työharjoittelusta tai kesätyöstä edeten kokemuksen ja erilaisten koulutusten kautta kohti vastuullisempia tehtäviä. Tarjoamme tälläkin hetkellä erilaisia koulutusja oppisopimusmahdollisuuksia muun muassa ravintola- alan ja kaupan alan opiskelijoille. Osuuskaupassa on mahdollista tutustua erilaisiin työympäristöihin harjoitteluiden ja pidemmänkin työuran aikana. Kannustamme työntekijöitämme etsimään uusia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista yrityksemme sisällä.

Syksy on kevään ohella vilkasta rekrytointiaikaa. Tälläkin hetkellä haemme uusia tekijöitä Pirkanmaan Osuuskauppaan. Lisäksi oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää ja nyt syksyllä aloitamme siisteysalan oppisopimuspohjaisen rekrytointikoulutuksen. Vakituisen työpaikan lisäksi haluamme tarjota mahdollisuuksia ammattilaiseksi kehittymiseen.

Jatkuisiko Sinunkin urasi Pirkanmaan Osuuskaupassa? Kurkkaa avoimet tehtävät netistä ja hae: www.workyours.fi!