4.12.2018

Kannustajat-ohjelmassa mukana Tallitiimi ry

Tallitiimi ry on yksi kymmenestä yhdistyksestä syksyn Kannustajat-kaudella. Ilmoittaudu kannustajaksi ja olet mukana vaikuttamassa sponsorointituen jakoon.

Tallitiimi ry on Hämeenkyrössä toimiva Suomen Ratsastajainliittoon kuuluva ratsastusseura, johon kuuluu 230 eri ikäistä hevosharrastajaa. Tallitiimin tavoitteena on edistää ja parantaa alueensa ratsastusmahdollisuuksia, jotta mahdollisimman moni seuran jäsen voisi harrastaa kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä mukaan. Vuosittain Tallitiimi järjestää useita harjoituskilpailuja koulu- ja esteratsastuksessa sekä tarjoaa jäsenilleen valmennusta ja koulutusta. Kilpailutoiminnan lisäksi tärkeää tallitiimiläisille on yhdessäolo ja mukavanhenkiseen porukkaan kuuluminen. Vuosittain teemme muutaman matkan tai retken hevosaiheiseen kohteeseen, sekä järjestämme junioreille kerhotoimintaa.

Tukisumman tulemme käyttämään seuramme ratsastuskentän ja maneesin ylläpitokustannuksiin, estekaluston uusimiseen sekä lapsi- ja nuorisotoimintaan.

Kannustajat-ohjelman kautta jaetaan sponsorointitukea paikallisille yhdistyksille

Pirkanmaan Osuuskaupassa on käytössä Kannustajat-ohjelma, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Ohjelman avulla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan vastuullisuusyhteistyöhön.

  • Osuuskauppa valitsee enintään kymmenen kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle.
  • Tuemme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.
  • Mitä enemmän asiakasomistajatalous kerryttää itselleen Bonusta, sitä enemmän heidän kannattamansa yhdistyksen tukipotti kasvaa.
  • Osuuskaupan tukisumma jaetaan tuettavien yhdistysten kesken siinä suhteessa, missä Kannustajat ovat omilla bonusostoillaan kerryttäneet yhdistysten tukipotteja.
  • Yhdistyksille maksettava tuki ei ole pois asiakasomistajille maksettavasta Bonuksesta, vaan kannustusohjelma antaa mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen yhdistysten kesken.

Lue lisää ja ilmoittaudu Kannustajaksi: www.kannustajat.fi