30.11.2018

Kannustajat-ohjelmassa mukana Luonto-Liiton Hämeen piiri ry

Luonto-liiton Hämeen piiri ry on yksi kymmenestä yhdistyksestä syksyn Kannustajat-kaudella. Ilmoittaudu kannustajaksi ja olet mukana vaikuttamassa sponsorointituen jakoon.

Jo yli neljänkymmenen vuoden ajan olemme olleet mukana luomassa luontoelämyksiä Tampereen ja sen lähialueiden asukkaille. Järjestämme leirejä, kerhoja, retkiä ja tempauksia. Tavoitteemme on tukea lasten ja nuorten terveen luontosuhteen muodostumista. Haluamme tarjota mukavia luontokokemuksia ja kannustaa kasvavia sukupolvia ympäristön kunnioittamiseen ja ekologisesti kestävään elämäntapaan.

Kannustajat -ohjelmasta saatu tukisumma käytetään lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelutoiminnan järjestämiseen.

Kannustajat-ohjelman kautta jaetaan sponsorointitukea paikallisille yhdistyksille

Pirkanmaan Osuuskaupassa on käytössä Kannustajat-ohjelma, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Ohjelman avulla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan vastuullisuusyhteistyöhön.

  • Osuuskauppa valitsee enintään kymmenen kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle.
  • Tuemme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.
  • Mitä enemmän asiakasomistajatalous kerryttää itselleen Bonusta, sitä enemmän heidän kannattamansa yhdistyksen tukipotti kasvaa.
  • Osuuskaupan tukisumma jaetaan tuettavien yhdistysten kesken siinä suhteessa, missä Kannustajat ovat omilla bonusostoillaan kerryttäneet yhdistysten tukipotteja.
  • Yhdistyksille maksettava tuki ei ole pois asiakasomistajille maksettavasta Bonuksesta, vaan kannustusohjelma antaa mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen yhdistysten kesken.

Lue lisää ja ilmoittaudu Kannustajaksi: www.kannustajat.fi