20.11.2017
1 kommentti

Joulun kuumimmat kinkut löydät Salesta!

Lihamies oli hieman pettynyt itseensä. Herkullisuudestaan ja terveellisyydestään huolimatta syksyllä poimitut puolukat olivat tuntuneet koko ajan hieman vieraalta. Paitsi poronkäristyksen kanssa. Kalassakin oli tullut käytyä ja saalistakin oli joka kerta saatu, viimeistään Salen pakastealtaasta.

Mutta iltojen pimetessä ja joulun lähestyessä lihanhimo alkoi kuitenkin jälleen hiipiä Lihamiehen sydämeen. Pian tunne syventyi ja tarkentui, joulukinkkua olisi vähitellen saatava leivän päälle. Tai ei sen leivän niin väliä, kunhan kinkkua olisi.

Kaupat tarjosivat kuitenkin lähinnä pakastekinkkuja. Viisi kiloa? Seitsemän? Kaksitoista kiloa?! Ei, näistä ei olisi apua, koska menevänä miehenä Lihamiehellä ei olisi koskaan aikaa sulatella useiden kilojen kinkkua, saati vartioida uunia tuntikaupalla. Ja kun eihän sitä koskaan edes tiedä, mihin osoitteeseen tie näin pikkujouluaikana vie, niin ei kinkkua kannata kotiinkaan hirveän isoja määriä varata.

Lihamiehen Herkkukinkku - yksinoikeudella Pirkanmaan Saleista jouluun saakka

Hetken aikaa tilanne vaikutti jo epätoivoiselta, kunnes Lihamiehellä välähti. Lihajaloste Korpela Oy:n tyypit olivat joskus Lihamieheen törmätessään luvanneet, että heiltä löytyisi ratkaisu jokaiseen lihanhimoiseen tilanteeseen.

Sen suurempia miettimättä Lihamies suuntasikin Korpelalle, jossa hänet ideoineen otettiin avosylin vastaan. Eikä hetkeäkään ehtinyt vilahtaa, kun Lihamies pääsi kotimatkalle täydellinen joulueväs mukanaan. Ja koska ihan joka kerta lihanhimon iskiessä ei kuitenkaan sopisi Korpelan väkeä vaivata, sovittiin että Lihamiehen Herkkukinkkua saa jouluun saakka ostaa kaikista Pirkanmaan Sale-myymälöistä. Koska heräsitpä sitten mistä tahansa, Sale on siellä missä sinäkin.

Lihaisaa joulua!

Lihamiehen vinkki ylijäämäkinkulle (mikäli sellaista muka on olemassa): Kinkkupasta

400 g spagettia
120 g ylijäänyttä joulukinkkua revittynä
½ dl kermaa
50 g juustoraastetta, mielellään parmesaania
2 kananmunankeltuaista
2 tl suolaa tai oman maun mukaan
voita paistamiseen
lisäksi tarjoiluun rouhittua mustapippuria, parmesanjuustoa ja tuoretta basilikaa

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Revi joulukinkku pieniksi paloiksi ja paista palat rapeiksi pannulla. Sekoita muut aineet keskenään isossa kulhossa. Lisää kinkun palat ja kuuma spagetti. Sekoita huolella. Rouhi sekaan mustapippuria. Annostele pasta lautasille ja raasta päälle parmesanjuustoa. Koristele basilikan lehdellä.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sale
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Ketju: Sale
Ladataan kommentointia...