9.2.2018

Jokaiselle jotakin aamusta iltaan

Halusit sitten aamupalaa, salaattia, lounasta, à la cartea tai brunssia, voita huoletta suunnata Tampereen Sokoksen pohjakerroksen Sokos Ravintola Herkkuun.

– Tai jos ei jaksa lasketella alas asti, voi myös Sokos Herkun palvelutiskistä napata mukaan meidän valmistamia valmiita kotiruokia, hymyilee Ravintola Herkun myyntipäällikkö Elina Voitila. Lokakuun alussa työssään aloittanut Elina osaa helposti nimetä salaisuuden Ravintola Herkun loistavan ja monipuolisen palvelutarjonnan takana. – Meillä on töissä uskomattoman ammattitaitoinen ja luova porukka, joka kehittää viikosta toiseen uusia herkullisia ideoita, tuore myyntipäällikkö hehkuttaa.

Ravintola Herkun salaatit ja itse tehdyt salaatinkastikkeet ovat tamperelaisten keskuudessa tunnettuja ja ravintolan ainoa osa-alue, joka on lähes säästynyt uusilta tuulilta. – Totta kai me kehitämme myös salaattivalikoimaamme, mutta jotkin asiat ovat pyhiä, Elina nauraa. Salaattien rinnalle Elina haluaa nostaa myös ravintolan loistavan lämpimän lounaan. – Perinteisestä noutopöydästä poiketen Ravintola Herkun lounas annostellaan henkilökunnan toimesta, mutta niin runsaaksi kuin asiakas haluaa. Ja santsata saa!

Ravintola Herkun valikoimasta löytyvät myös monipuolinen, joka päivä tarjolla oleva à la carte -lista sekä sunnuntaibrunssi, joka saa tänä vuonna uusia tuulia. – Haemme brunssiin hieman uutta twistiä, jotta asiakkaillamme pysyy mielenkiinto yllä herkkujamme kohtaan, Elina kertoo ja toivottaa kaikki tervetulleeksi Ravintola Herkkuun. – Meille pääsee esteettömästi katutasosta Hämeenkadun ovien viereisellä hissillä ja koko Sokoksen tavoin takaamme sydämellisen palvelun päivästä toiseen.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos toimipaikkoja:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikkoja:
Ladataan kommentointia...