3.1.2018
9 kommenttia

Ilmoittaudu kannustajaksi kesäkuun loppuun mennessä

  • Ryhdy Kannustajaksi, se on ilmaista

Asiakasomistajatalouden pääjäsen voi ilmoittautua Kannustajaksi Omalla S-kanavalla 1.1.-30.6.2018 välisenä aikana. Omalle S-kanavalle pääsee kirjautumaan S-kanavan oikeasta yläkulmasta.

Pirkanmaan Osuuskaupassa on käytössä Kannustajat-ohjelma www.kannustajat.fi, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Ohjelman avulla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan vastuullisuusyhteistyöhön.

  • Osuuskauppa valitsee enintään kymmenen kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle.
  • Tuemme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.
  • Mitä enemmän asiakasomistajatalous kerryttää itselleen Bonusta, sitä enemmän heidän kannattamansa yhdistyksen tukipotti kasvaa.
  • Osuuskaupan tukisumma jaetaan tuettavien yhdistysten kesken siinä suhteessa, missä Kannustajat ovat omilla bonusostoillaan kerryttäneet yhdistysten tukipotteja.
  • Yhdistyksille maksettava tuki ei ole pois asiakasomistajille maksettavasta Bonuksesta, vaan kannustusohjelma antaa mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen yhdistysten kesken.

TAMMI-KESÄKUUN 2018 KANNUSTETTAVAT YHDISTYKSET

Jäämien Kuoro ry

Jäämien Kuoro on Pirkanmaan vanhin sekakuoro, joka on vaikuttanut ja näkynyt Tampereen kulttuurielämässä monin eri tavoin. Kuoro on alkujaan, vuonna 1906, perustettu esittämään erityisesti suomalaista musiikkia ja toimimaan suomalaisuuden edistämiseksi. Kuoron nimi viittaa historiaan, sillä muinaisvenäläisissä kronikoissa mainittujen jäämien on oletettu olleen muinaishämäläisiä. Kuorolla on vuositasolla keväisin viihdekonsertti, ja vappuaamuna laulamme Näsinkalliolla. Lisäksi puistokonsertti ja joulukonsertit. Myös Kolmen kuoron konsertit ystäväkuorojen kanssa on perinteinen tapahtuma. Ohjelmistomme on monipuolista. Esitämme mm. perinteistä sekakuoromusiikkia, kansanmusiikkia, viihdemusiikkia ja hengellistä musiikkia.

Tukisumman käytämme äänenmuodostuksen lisäkoulutukseen, laulukoulutuksiin sekä konserttipaikkojen tilavuokriin.

 Kangasalan Kisa ry / jääkiekkojaosto

Kisa-Eagles liikuttaa jäällä lapsesta aikuiseen.

Käytämme tuen jääkiekkotoiminnan kustannusten alentamiseen. Meillä on hyvä harrastaa!
Lentsun koulun vanhempainyhdistys ry

Olemme välittävä, aktiivinen ja iloinen vapaaehtoisesti toimiva, vanhemmista koostuva yhteistyöporukka, joka haluaa edistää Lentävänniemen koulun oppilaiden ja kotien välistä yhteistyötä pyrkien luomaan lapsille mahdollisimman hyvän oppimis- ja kasvuympäristön.

Lentävänniemen koulu toimii Liikkuva koulu -hankkeen hengessä ja me haluamme olla mukana luomassa osaltamme oppilaille aktiivisempia ja viihtyisämpiä koulupäiviä.

Tukisummalla on tarkoitus lisätä oppilaiden välituntiliikkumista ja -viihtyisyyttä. Pyrimme mahdollistamaan oppilaiden omat toiveet ja tarpeet. Se voi olla mitä vain pallosta parkourrataan!  Meillä kaikilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten lapsemme ja tuleva sukupolvi viettää välituntisin aikaansa ja liikkuu Lentsun koulussa. Kannusta meitä sillä Yhdessä onnistumme!
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ikaalisten yhdistys ry

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ikaalisten yhdistys on perustettu vuonna 1923 ja juhlimme tänä vuonna 95-vuotisjuhlia. Ikaalisten yhdistys on yksi Pirkanmaan suurimmista yhdistyksistä liki 500 jäsenellään. Tarjoamme monipuolista toimintaa lapsille ja lapsiperheille täysin vapaaehtoisvoimin.

Yhdistyksen toimintaan kuuluvat kaikille avoimet perhekahvilat Ikaalisten keskustassa sekä Luhalahden ja Kovelahden kylillä. Perhekahviloissa leikitään, kahvitellaan ja puhellaan – vertaistukea parhaimmillaan. Perhekahviloiden lisäksi järjestämme teemaluentoja, liikuntakerhoja, lastentarvikekirppiksiä ja koko perheen tapahtumia. Teemme myös aktiivisesti yhteistyötä lastenneuvolan ja Ikaalisten kaupungin kanssa mm. LAPE-työryhmässä, jonka tarkoituksena on varmistaa lapsiperheiden hyvinvointi kunnissa.

Tukisumman käytämme 95-vuotisjuhlan järjestämiseen: haluamme tarjota kaikille ikaalilaisille lapsiperheille laadukkaan ja maksuttoman kulttuuritapahtuman. Tule sinäkin pienten puolelle – liity kannustajaksemme!
Nokian Mammat ry

Nokian Mammat ry on aktiivinen yhdistys, joka järjestää erilaisia tapahtumia ja tapaamisia vapaaehtoisvoimin nokialaisten vanhempien ja lasten kesken. Toiminnan kulmakivenä ovat kuukausittaiset illanvietot, Perheparkit, joissa perheet pääsevät tapaamaan toisiaan sekä viettämään aikaa vaihtuvan teeman merkeissä.

Järjestämme myös paljon muuta toimintaa, kuten kirpputoritapahtumia, konsertteja, kursseja, metsäretkiä sekä muuta iloista yhdessäoloa ja vertaistoimintaa. Tapahtumamme ovat pääsääntöisesti täysin maksuttomia ja avoimia kaikille. Kaikki lapset, vanhemmat, mummot, vaarit ja kummit ovat tervetulleita mukaan tapahtumiin ja toimintaamme!

Nokian Mammat ry pyrkii myös vaikuttamaan kunnan päättäjiin lasten ja lapsiperheiden palveluiden kehittämiseksi.Vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistyksemme käyttää tukisumman täysimääräisesti lasten ja vanhempien yhteiseen maksuttomaan vertaistoimintaan ja tapahtumien järjestämiseen


Pirkanmaan CP-yhdistys ry

Yhdistys toimii Pirkanmaan alueella asiantuntija- ja yhteistyöjärjestönä cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaisten tai muiden lapsuudestaan neurologisista syistä liikuntavammaisten henkilöiden sekä heidän läheistensä yhdenvertaisten hoito-, kuntoutus-, koulutus- ja työmahdollisuuksien kehittämiseksi sekä sosiaalisen kanssakäymisen lisäämiseksi. 

Tässä tarkoituksessa yhdistys toimii vammaisten, heidän omaisten ja vammaisuudesta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä edustaen jäsenistöä viranomaisten ja päättäjien suuntaan.

Avustuksen tulemme käyttämään yleisten toimintojen pyörittämiseen. Yhdistyksemme on varsin aktiivinen ja jäseniä yhdistyksessämme on noin 300. Yhdistyksellä on myös paljon kerhotoimintaa: mm. liikunta-, aikuisten, nuorten, perheiden sekä omaishoitajien ja avustajien kerho.
Sääksjärven koulun vanhempainyhdistys ry

Sääksjärven koulun vanhempainyhdistyksen eli Sääksvanhempien motto on "autetaan koulua onnistumaan". Yhdistyksessä uskotaan kannustukseen, apuun ja kiitosten antamiseen. Sääksvanhemmat on sekä ylä- että alakoulun yhteinen vanhempainyhdistys, lukuvuonna 2017–2018 koulussa on oppilaita 793.

Uusien koululaisten vanhemmat pääsevät tutustumaan yhdistykseen jo eskarilaisten aloittaessa koulutaipaleensa. Kun vanhemmat ja lapset ovat tuttuja toisilleen, on mahdollisten lasten välisten konfliktien ratkominen helpompaa. Yhteisöllisyyden herättely on Sääksvanhemmille sydämen asia. Kuluneena vuonna Sääksvanhemmat ovat mm. jakaneet koululaisille stipendejä, järjestäneet erilaisia liikenneturvallisuustempauksia ja mahtimyyjäiset. Koululaisten vanhemmille on suunnattu kiusaamisen ehkäisyyn ja riitojen sopimiseen sekä päihteiden käytön tunnistamiseen liittyviä keskusteluiltoja.

Kannustajat-ohjelman kautta saatu tuki käytetään uuden liikenneturvallisuuskampanjan toteuttamiseen.Tampereen Sisu ry

Tampereen Sisu ry on vuonna 1960 perustettu monilajiseura, jossa on toimintaa niin kilpa- kuin kuntoliikunnan parissa.

Sisun selkeästi suurin jaosto on voimistelujaosto "Tampereen Sisu Gymnastics", jossa voi harrastaa seuraavia lajeja: naisten- ja miesten telinevoimistelu, joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, soveltava rytminen voimistelu, kilpa-aerobic, trampoliinivoimistelu, Freegym, trikkaus, Parkour sekä lapsi-vanhempi-voimistelu. Pääharjoittelut sijoittuvat Ikurin liikuntahalliin sekä Leinolan Sisu-halliin.

Tampereen Sisulla on Voimisteluliiton myöntämä Huippuseura ja Sinettiseura tunnus. Tarjoamme liikuntamahdollisuuksia kaikentasoisille ja kaikenikäisille aina vauvasta vaariin ja harrastajista kovan luokan kilpaurheilijoihin. Päätavoite on tarjota liikunnan iloa kaikille halukkaille ja edistää näin terveellisiä elämäntapoja.

Vuoden 2018 alussa Sisun toiminnassa tulee tapahtumaan merkittäviä muutoksia kun nykyiset joukkuevoimistelun maailmanmestarit, Minetit, siirtyvät edustamaan seuraamme.  Samalla aloitetaan myös soveltavan rytmisen voimistelun tuntitarjonnat erityislapsille ja -nuorille.

Tukisumma tullaan käyttämään lasten- ja nuorten harrastustoiminnan kehittämiseen. Harrastepuolen toiminta on jatkuvassa kasvussa ja vaatii toimenpiteitä niin olosuhteiden, välineiden kuin valmentajien osaamisenkin kehittämiseksi. Myös erilaisten ryhmähenkeä kasvattavien aktiviteettien tarjoaminen harrastajillemme on tärkeässä roolissa.Uimaseura Kangasalan Kuohu ry

Uimaseura Kangasalan Kuohu ry (UKK) on vuonna 2009 perustettu uimaseura.

Seuran toiminta keskittyy lasten ja nuorten kilpauintiin, uimaopetukseen sekä harrasteuintiin Kangasalan uimahallissa. Liikutamme säännöllisesti lähes neljääsataa uimaria tarjoamalla polun lapsuuden uimaopetuksesta edelleen lasten ja nuorten kilpauinnin tai harrasteuinnin pariin.

Toivomme voivamme jatkaa toimintaa edelleen kangasalalaisten lasten ja nuorten vesiliikunnan mahdollistajina.

Tuki käytetään suoraan harjoituspaikan käytöstä aiheutuviin kustannuksiin (sisäänpääsy-, rata- ja valvontamaksut).Viialan yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys ry

Viialan yhtenäiskoulun vanhempainyhdistyksen tavoitteena on tukea oppilaiden, vanhempien ja koulun välistä yhteistyötä. Viime vuosina Viialan yhtenäiskoulun koulurakennusten sisäilmaongelmat ja erilaiset väistötilaratkaisut ovat tuoneet omat haasteensa paitsi koulutyöhön myös kotien arkeen. Pyrimme osaltamme edistämään lasten hyvinvointia tässä vaikeassa tilanteessa sekä osallistumaan terveellisen ja turvallisen oppimis- ja kasvuympäristön luomiseen nyt ja tulevaisuudessa. Yhdistys haluaa myös parantaa oppilaiden ja vanhempien osallisuutta koulua, opetusta ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä sekä toimia yhteistyön, vertaistuen ja vaikuttamisen foorumina.

Tukisumman aiomme käyttää muun muassa uusien siirtokoulujen tarvikehankintoihin, tapahtumiin ja keskustelutilaisuuksiin, joissa keskitytään Viialan yhtenäiskoulun tulevaisuuden tilatarpeisiin ja koulurakentamiseen liittyviin kysymyksiin.

 

Ryhdy Kannustajaksi, se on ilmaista! www.kannustajat.fi

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kannustajat, Vastuullisuus