21.12.2016
5 kommenttia

Herkkuruokaa ja juhlakampauksia Prisma Nokialta

Osuusravintola Oksa ja Prisma Parturi-kampaamo palvelevat myös uudessa Prismassa.

Osuusravintola Oksa on Pirkanmaan Osuuskaupan oma konsepti, joka on korvannut Prismojen vanhat ravintolamaailmat. Oksa tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia erilaisia herkkuja saman pöydän ääressä ja myös Nokialla monipuolinen ruokatarjonta tulee olemaan tärkeässä roolissa.

– Prisma Nokian yhteyteen rakennettavan Oksan tarjontaa suunnitellaan parhaillaan, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan ruoan kehityspäällikkö Harri Harjula. – Ainakin suositut Artesan-pizzat tulevat kuulumaan Nokian Oksan valikoimiin, Harri lupaa.

 

 

Toinen kaikista Pirkanmaan Prismoista tuttu palvelu on Prisma Parturi-kampaamo, joka tulee myös osaksi Prisma Nokian palvelutarjontaa. Parturi-kampaamon toiminnasta vastaava myyntipäällikkö Paula Koivunen on uuden liikkeen avaamisesta innoissaan.

– Nokian liike on seitsemäs monipuolisia kauneuspalveluita tarjoava yksikkömme ja odotamme jo kovasti, että pääsemme avaamaan uuden parturi-kampaamon, Paula kertoo.

Kuten muissakin Prisma Parturi-kampaamoissa, myös Nokian liikkeeseen pystyy tulevaisuudessa varaamaan ajan mihin vuorokaudenaikaan tahansa osoitteessa www.prismaparturikampaamo.fi. – Kannattaa myös seurata liikkeidemme yhteistä Facebook-sivua "Pirkanmaan Prisma Parturi-kampaamot", Paula vinkkaa hymyillen.