22.3.2018

Helppoa ja nopeaa – Makula vastaa nykyajan vaatimuksiin

Nopeasti syötävät ja helposti mukaan otettavat take away -tuotteet ovat yksi osuuskaupan nopeimmin suosiotaan kasvattavista tuoteryhmistä. Jo aiemmin pääkaupunkiseudulla hitiksi nousseet Makula-tuotesarjan valmiit salaattiannokset, leivät, wrapit ja sushit saapuivat helmikuussa myös Pirkanmaan Osuuskaupan valikoimiin.

– Makula-tuotteissa kohtaavat herkullinen maku, kunnon raaka-aineet sekä erinomainen hinta-laatusuhde, kehuu Sale Sorvan myymäläpäällikkö Minna Honkala täyttäessään uusia tuotteita hyllyyn.

Makula-tuotteet on sijoitettu kaupoissa hyllynpäätyyn tai muuten selvästi erottuvaan paikkaan, mahdollisimman lähelle sisäänkäyntiä. – Haluamme, että eväät voi napata meiltä mukaan mahdollisimman helposti esimerkiksi työmatkalla tai bussia odottaessa, ilman sen suurempaa kaupassa kiertelyä, Minna avaa ajatusta tuotesijoittelun taustalla. – Alati kiireisempi arki, laajat aukioloajat ja ruokailun helppouden vaatimus synnyttävät selkeän tarpeen nopealle syötävälle ja uudelle ruokatrendille, jossa me emme aio olla vain mukana, vaan myös etujoukoissa, myymäläpäällikkö päättää hymyillen.

Ketju: Sale
Ladataan kommentointia...