16.12.2014

Harri Harjula ruoan kehityspäälliköksi Pirkanmaan Osuuskauppaan

Ruoan alkuperän, maun, innovaation ja valmistuksen helppouden merkitys on kasvanut voimakkaasti asiakkaiden odotuksissa. Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa vastata näihin asiakkaiden odotuksiin.

Pirkanmaan Osuuskaupan ruoan kehityspäälliköksi on 5.1.2015 alkaen nimitetty ETM, restonomi Harri Harjula (37). Harrilla on vankka kokemus ruoan parissa toimimisesta eri tehtävissä niin vähittäiskauppa- kuin horeca-puolelta. Hän on rakentanut useita uusia arjessa kohtaamiamme tuoteinnovaatioita monille päivittäistavara- ja ravintolakaupan toimijoille. Harri siirtyy Pirkanmaalle Starfood Finlandin tuotekehityspäällikön tehtävästä.

Tehtävässään Harri tulee kehittämään ruoan laatua, makua ja visuaalisuutta Pirkanmaan Osuuskaupan ravintoloissa ja ruokakaupoissa yhdessä ruoan ammattilaistemme kanssa. Hän luo ja kehittää ruoan toimintamalleja innovatiivisesti asiakkaiden hyväksi ja varmistaa, että ruokatuotteemme elävät vuodenaikojen ja trendien mukaan.


 

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Ruoka