27.7.2017

Eväät koulutielle Prismasta

Uuden lukuvuoden kynnyksellä on hyvä päivittää koulutarvikkeet kuntoon.

Pian Vatialan koulun ensimmäisen luokan aloittava Rasmus, 7, tarkastelee Prisma Kangasalan mittavaa reppuvalikoimaa kiinnostuneena. Lyhyen pohdinnan jälkeen Ilveksen jalkapallojoukkueen faniksi tunnustautuva, itsekin jalkapalloa Ilveksessä harrastava miehenalku poimii käteensä Kånken-repun. – Tää on kiva!

Ruotsalaisen kestosuosikin lisäksi hyllyssä komeilee niin Star Wars- ja Frozen -reppuja kuin hillitympiäkin, isompien koululaisten suosimia vaihtoehtoja. – Täältä me ollaan katseltu niin kouluvaatteita kuin -tarvikkeitakin, Hanna-äiti toteaa vierestä. – Rasmus on ehtinyt kauppakäyntien aikana katsella mieluisia tavaroita jo monta viikkoa.

Kesän aikana niin Vuokatissa kuin Kööpenhaminassakin vieraillut Rasmus odottaa jo innolla koulun alkua. – Mun luokalle tulee monta eskarikaveria, vaikka kiva on kyllä saada uusiakin ystäviä, touhukas poika kertoo iloisena. Kouluaineista suosikikseen Rasmus mainitsee matematiikan. – Mä tykkäsin jo eskarissa laskemisesta, hän toteaa ja vaihtaa sujuvasti aihetta. – Arvaa mitä, Skansenin akvaariossa Tukholmassa mä pääsin silittämään oikeaa käärmettä, tuleva ekaluokkalainen kertoo silmät loistaen.

Ketju: Prisma
Ladataan kommentointia...