10.11.2017
5 kommenttia

Etuja, ohjelmaa ja herkullista ruokaa! Tätä kaikkea on Prisma Nokia.

Uuden Prisman avajaisia vietetään 16.-19. marraskuuta.

Prisma Nokian toiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Heidi Numminen hymyilee tyytyväisenä. - Prisman myötä Nokian keskustasta löytyy vihdoinkin palvelukokonaisuus, josta asiakkaat löytävät kaiken tarvittavan saman katon alta, Numminen toteaa. Kauan odotettu Prisma avaa vihdoin ovensa torstaina, mikä tuskin jää keneltäkään huomaamatta.

- Uuden Prisman kunniaksi järjestämme Omistajapäivät kaikissa Pirkanmaan Prismoissa torstaista sunnuntaihin, Numminen kertoo. Omistajapäivien lisäksi Prisma Nokia tarjoaa asiakkailleen myös etuja, joita muissa Prismoissa ei ole tarjolla. - Upeita avajaisetuja on tarjolla niin Prisman puolella kuin ravintolamaailmassakin, Numminen lupaa. - Etuihin voi tutustua osoitteessa www.pokilmoitukset.fi. Ja kannattaa muistaa, että avajaisviikonlopun jälkeenkin meillä on pysyvästi edulliset, halpuutetut hinnat, joiden avulla pystymme tarjoamaan paikkakunnan halvimman ostoskorin asiakkaillemme.

Leipää ja sirkushuveja

Torstaina 16.11. kello 9 alkaen Prismassa riittää hulinaa. 1000 ensimmäiselle asiakkaalle on luvassa ämpäri, joista osaan on piilotettu yllätyslahja. Lisäksi päivä on täynnä ohjelmaa, johon voi tutustua tarkemmin TÄÄLLÄ. Eikä ohjelma suinkaan rajoitu torstaihin, sillä viikonlopun aikana Prismassa viereilevat muun muassa Soma-nalle ja Muumit ja päästäänpä sunnuntaina nauttimaan vielä kakkukahveistakin. - Koko perheelle löytyy varmasti mukavaa ohjelmaa koko viikonlopun ajan, Numminen iloitsee.

Mikäli ostosten lomassa iskee nälkä, löytyy apu läheltä. Osuusravintola Oksa, uniikki pikaruokaravintola Oksa Fried Chicken sekä Prisman monipuolinen Oma keittiö -palvelutiski pitävät huolen siitä, että Prismasta ei tarvitse poistua tyhjin vatsoin. Ja tokihan ravintolamaailmasta löytyy myös avajaishintaisia herkkuja, joiden ohitse ei kannata kävellä.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Ketju: Prisma