20.1.2020

Ainutlaatuinen ystävänpäivä Torni Tampereella

Hauska ja rentouttava viikonloppu ystävien kanssa tai hemmoteleva ja mieleenpainuva reissu rakkaan kanssa - Tervetuloa vieraaksemme ystävänpäivänä!

  • torni tampere hemmottelu ystävänpäivä
  • torni tampere hotelliloma

Ystävänpäivänä on oiva hetki koota ystävät yhteiselle viikonloppu reissulle, tai yllättää rakas hemmotteluviikonlopulla. Meillä majoittuessasi voit lisätä pientä luksusta majoittumiseen tilaamalla huoneeseen etukäteen kuohuvaa ja pientä naposteltavaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Tornin makea napostelulautanen, jossa on vaihtuva valikoima erilaisia leivoksia ja kakkuja, sekä ripaus suklaata. 

Etukäteen voit tilata kauttamme huoneeseen myös kukkia, kenties punaisia ruusuja tai keväisen värikäs kimppu.

 

Ravintolamme Grill It! tarjoilee herkullisia menuvaihtoehtoja, suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etukäteen. Menu nähtävissä ja pöytävarauksen teko ravintolan sivuilta.

 

Manserock henkisessä Paja Barissamme on tarjolla livemusiikkia myös ystävänpäivä viikonloppuna kun Esa Nummela musisoi sekä perjantaina että lauantaina klo 22:30 alkaen, keikoille on vapaa pääsy.

 

Moro Sky Barissa voi ihailla Tampereen maisemia kaupungin kattojen yllä kuohuvaa nautiskellen. Mikä mahtava tapa kruunata Tampereen reissu!

 

Lisätiedot, tilaukset ja hinnat lisäpalveluille vastaanotostamme

puh: 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi

Huoneeseen tilattavat syötävät ja juotavat voit lisätä varaukselle näppärästi myös kotisivuiltamme varauksen teon yhteydessä.

Lisätiedot, tilaukset ja hinnat lisäpalveluille vastaanotostamme

puh: 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels