4.6.2018

ABC:n uudet burgerit saavat veden herahtamaan kielelle

Poikolaisten perheen kuusivuotias Viktoria ja kaksivuotias Otso juoksevat innoissaan ABC Lahdesjärven uudelle leikkialueelle. Virve-äiti, Jukka-isä ja 9-vuotias Leevi jäävät tutkimaan ruokalistoja pöytään.

ABC-liikennemyymäläketju toi helmikuussa á la carte -ruokalistalleen laadukkaat, kokin paikan päällä käsityönä paistamat Chef's Burger -hampurilaisannokset. Kotimaisista raaka-aineista valmistettujen naudanliha- ja kanahampurilaisten rinnalle valikoimiin tuotiin myös täysin vegaaninen versio.

Tampereen Pappilassa asuvat Poikolaiset kertovat käyvänsä ABC:llä syömässä säännöllisen epäsäännöllisesti. – ABC:lle on helppo tulla omalla autolla milloin vain, Jukka kiittelee. – Lasten kanssa lähtiessä pitää aina miettiä vähän enemmän kuin vain sitä, mihin itse haluaisi mennä, Virve jatkaa.

– ABC:llä on lapsille aktiviteettia ja meille kaikille maistuvaa ruokaa. Tällä kertaa perhe on tullut maistamaan ensi kertaa uusia Chef's Burgereita. – Ollaankin jo jonkin aikaa katseltu mainoksia ja mietitty, että pitääpä tulla burgerille, Jukka naurahtaa.

Kun hampurilaiset saapuvat pöytään, loppuvat Viktorian ja Otsonkin leikit nopeasti ja lautaset alkavat tyhjentyä vauhdilla. Ruokailun jälkeen on tuomion aika: miltäs ne maistuivat? – Tosi hyvä hampurilainen, Viktoria tiivistää hymyillen. Isoveli Leevi on samoilla linjoilla, kuten myös Jukka-isä, joka kiittelee erityisesti hampurilaisen kastiketta. – Kanahampurilaisessa oli kerrankin reilusti kanaa ja se oli myös mehevää, Virve kehuu. Ja mikä tärkeintä, Otsollekin hampurilainen maistui. – Tullaan varmasti toistekin testaamaan!

Uutinen koskee toimipaikkoja: