2.11.2017

ABC Lahdesjärvi on pian entistäkin nykyaikaisempi ja lapsiystävällisempi

Liikennemyymälän uudistustyöt alkavat 6.11. ja kestävät marraskuun loppuun.

Vuonna 2004 valmistunut ABC Lahdesjärvi kokee marraskuussa kokonaisvaltaisen kasvojenkohotuksen. - Asiakkaiden toiveiden pohjalta toteutettava uudistus kasvattaa liikennemyymälän valikoimaa ja helpottaa asiakkaidemme arkea, lupaa ryhmäpäällikkö Tarja Nieminen. - Lisäksi muutos tulee näkymään myös ABC:n kalusteratkaisuissa ja varsinkin lapsiperheiden palvelut paranevat huomattavasti, Tarja jatkaa.

Lapsille uudistus tuokin paljon uutta. Leikkialue uudistuu täysin, WC-tiloihin avataan toinen lastenhoitohuone ja viikonloppuisin leikkialueen vieressä tulee palvelemaan lasten oma noutopöytä, josta löytyy niin terveellistä naposteltavaa kuin ravitsevaa kotiruokaakin. Samalla myös tuttu noutopöytä siirtyy ruokailusalin puolelle.

Myös liikennemyymälän muu ruokatarjonta monipuolistuu uudistuksen myötä. - Avaamme Lahdesjärvelle oman bakery-pisteen, jossa tullaan jatkossa tekemään suurin osa liikennemyymälässä tarjottavista leivonnaisista, kuten Pirkanmaan uniikit focacciat ja mieseväs-leivät, Tarja paljastaa. Itse tehtyjen tuotteiden lisäksi pisteessä tulee olemaan myynnissä myös Salen tuotteita ja vastaavasti osa bakeryn leipomista tuotteista saapuu myös Salen valikoimaan. Bakery-tuotteiden lisäksi liikennemyymälän Sale saa valikoimiinsa huomattavasti normaalia laajemman valikoiman Tesco-tuotteita.

Eikä herkkusuitakaan ole unohdettu, sillä uudistuksen yhteydessä Lahdesjärvelle saapuvat kahvila-ravintola Puiston omat, käsintehdyt artesaanijäätelöt. - Yhteistyö Puiston kanssa takaa, että Lahdesjärveltä saa jatkossa varmasti koko ABC-ketjun parasta jäätelöä, Tarja hehkuttaa.

Avajaistapahtuma 2.12.

Uudistuksen valmistuttua Lahdesjärvellä vietetään avajaisia lauantaina 2. joulukuuta, jolloin asiakkaat pääsevät tutustumaan uudistuneeseen liikennemyymälään ja nauttimaan mukavasta ohjelmasta ja upeista avajaiseduista. - Etuja on niin Salessa kuin ravintolan puolellakin, Tarja kertoo ja vinkkaa: - Avajaisten yhteydessä vietämme myös ABC:n perinteistä joulun avausta, joten paikalla on myös Joulupukki tonttuineen ja tarjolla herkullinen jouluinen noutopöytä

  • Soma-nalle ja Apsi Apina paikalla tasatunnein 10-16
  • Joulupukki klo 10-12 ja 13-16
  • Kasvomaalari-tonttu klo 10-16
  • Joulun noutopöytä
  • Maistatuksia
  • Avajaisetuja
Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC-liikennemyymälät
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-liikennemyymälät toimipaikkoja:
Ladataan kommentointia...