5.12.2017

80% huomasi eron! Näin S-market Valkeakosken halpuutettu hintataso vaikutti asiakkaiden arkeen!

S-market Valkeakoski halpuutti syksyllä lähes kaikkia hintojaan. Muutoksen jälkeen toteutettu asiakaskysely paljastaa, että muutos on todella huomattu.

S-market Valkeakosken marketpäällikkö Timo Kraft on joulukuun kiireistä huolimatta yhtä hymyä. - Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä uuteen, edulliseen hintatasoomme ja moni onkin kertonut käyvänsä meillä nykyään entistä useammin, Timo kertoo. Lokakuussa toteutetun asiakaskyselyn tulokset tukevat Timon kertomaa. Yli 200 vastaajan joukosta peräti neljä viidestä kertoo huomanneensa myymälän halpuutetun hintatason ja vain joka kymmenes kertoo, ettei ole huomannut eroa.

Halpuutetut hinnat rohkaisevat ostoksille

Moni kyselyyn vastanneista asiakkaista kertoi pyrkivänsä ostamaan nimenomaan halpuutettuja tuotteita ja alkaneensa käydä niiden vuoksi S-marketissa aiempaa useammin. Paljon kiitosta saivat myös erityisruokavalioille sopivien, kotimaisten sekä luomutuotteiden halpuutetut hinnat.

- Jotkut asiakkaat ovat tosin naureskelleet, että ostoskorin hinta ei varsinaisesti ole laskenut, kun joka kauppareissulla tulee ostettua myös edullisia heräteostoksia, Timo naurahtaa. Liikuttavin palaute tuli kuitenkin asiakaskyselyn kautta. - Asiakkaamme oli iloinnut siitä, että halpuutettujen hintojen ansiosta hän pystyy myös työttömäksi jäätyään nauttimaan monipuolisesta ruoasta päivittäin, Timo kertoo. - Tällaiset palautteet saavat aina muistamaan, miksi loppujen lopuksi teemme työtämme.

Valikoima kasvaa asiakastoiveiden pohjalta, palvelu edelleen ensiluokkaista

Kyselyssä tiedusteltiin myös asiakkaiden tuotetoiveita. Päällimmäisenä esiin nousi syvä tyytyväisyys S-marketin valikoimiin. - Lähiruokaa ja erityisruokavalioille sopivia tuotteita toivottiin jonkin verran ja parhaamme mukaan koitamme näitä toiveita toteuttaa, marketpäälikkö Timo lupaa.

Kyselyn avoimissa terveisissä sävel oli yksipuolinen, mutta sitäkin mieluisampi. - Henkilökunta on meidän aarteemme ja se näkyy myös palautteessa, Timo hymyilee ylpeänä. - Hyvä palvelu lähtee pienistä asioista, kuten tervehtimisestä ja avun tarjoamisesta, siihen me olemme panostaneet, jotta asiakkaillamme olisi mahdollisimman mukava meillä käydä.

Valkeakosken halvin myös jatkossa

Jouluna on mukava muistella mennyttä vuotta, mutta pian on jo aika kääntää katseet kohti seuraavaa. - Meillä on ollut Valkeakoskella aivan upea vuosi, mistä haluan koko henkilökunnan puolesta kiittää upeita asiakkaitamme sekä toivottaa rauhallista joulua kaikille, Timo lähettää terveisensä. - Ja muistattehan, että halpuutetut hintamme ovat Valkeakosken halvimmat myös vuonna 2018!

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market
Ladataan kommentointia...