Paja Kongressikeskus

Ratapihankatu 43, 33100 Tampere Puhelin +358 20 1234 630 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
Toimipaikka palvelee ajanvarauksella
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Tunnelmallisten vanhojen veturitallien sydämessä sijaitsevassa Paja Kongressissa, on kaikkiaan 10 nykyaikaista kokous- ja juhlatilaa, jotka mahdollistavat jopa 700 hengen tilaisuudet. Tilat ovat muokattavissa ja niitä voi yhdistää tilaisuudesta riippuen. Näyttävät, siirrettävät seinäpinnat esittelevät vieraille Tampereelta tuttuja rakennuksia, historiaa, paikannimiä ja teemoja. Veturitalleista muistuttavat lattian tummat raidat, jotka kuvastavat talleille sisään yltäneitä ratakiskoja. Toisen kerroksen kokoustilat on nimetty aikanaan alueella liikkuneiden höyryveturien mukaan.  

 

Kokoukset ja kongressit

Veturitallien kokoustilat on suunniteltu niin pienten kuin suurtenkin kokousten pitämiseen. Tiloja on helppo muokata tilaisuuden koon ja luonteen mukaan. Hotellirakennuksen neljä kokoustilaa antavat ainutlaatuiset ja innostavat puitteet kokouksille.

Suuria kongresseja varten ovat kaikki Paja Kongressin ensimmäisen kerroksen kokoustilat jotka ovat myös yhdistettävissä yhdeksi suureksi tilaksi. Teatterimuodossa ensimmäisen kerroksen maksimikapasiteetti on 700 henkeä. Lisätilaa antavat veturitallien toisen kerroksen kokoustilat.  Huippumoderni kokoustekniikka ja osaava henkilökunta varmistavat sujuvan tilaisuuden.

 

Juhlat

Veturitallien ensimmäisen kerroksen tilat yhdistämällä voidaan järjestää jopa 700 hengen cocktailtilaisuuksia ja istuvia illallisia 400 hengelle. Ensimmäisen ja toisen kerroksen yksittäiset tilat tarjoavat puitteet pienemmän osallistujamäärän tilaisuuksille. Ainutlaatuinen, historiallinen miljöö ja tamperelaisuutta kunnioittavat tilat sekä taitava ja ystävällinen henkilöstö varmistavat, että tilaisuus jää mieleen unohtumattomana elämyksenä.


Varaukset ja tiedustelut:
Tampereen S-ryhmän hotellien myyntipalvelu, puh. 020 1234 630

sales.tampere@sokoshotels.fi

 

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:

Lanka – ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv24%)

Vanhassa veturitallissa on kaikkiaan 10 kokoustilaa 2. kerroksessa, joissa on yhteensä 1250 m2 ja maksimissaan noin 1600 asiakaspaikkaa. Tiloja voi yhdistellä ja muokata tarpeen mukaan. Lisäksi hotellin puolella on 4 kokoustilaa.

Kokoukset

Veturitallien kokoustilat on suunniteltu niin pienten ja intiimien kuin suurempienkin kokousten pitämiseen. Tiloja on helppo muokata kokouksesi luonteen mukaiseksi. Moderni kokoustekniikka ja osaava kokoushenkilökunta varmistavat jokaisen kokouksen sujuvan onnistumisen.

Kongressit

Suuria kongresseja varten kaikki 1. kerroksen kokoustilat ovat yhdistettävissä yhdeksi suureksi tilaksi. Teatterimuodossa 1. kerroksen maksimikapasiteetti on noin 700 henkeä. Huippumodernin kokousteknologian ja innovatiivisen toteutuksen avulla tilaisuudestasi muodostuu mieleenpainuva tapahtuma.

Tiedustelut ja varaukset:

Tampereen S-ryhmän hotellien myyntipalvelu puh. 020 1234 630

ma-pe 9-16

Juhlatilaisuudet

Kongressikeskuksen 1. kerroksen tilat yhdistämällä voi järjestää esimerkiksi noin tuhannen hengen cocktail-tilaisuuksia. Istuvia illallisia voi järjestää 500 hengelle.  Ainutlaatuinen historiallinen miljöö ja Tampereen legendaarinen henki sekä niitä tukeva osaava ja ystävällinen henkilöstö varmistavat, että tilaisuutesi ovat unohtumattomia elämyksiä viimeistä piirtoa myöten.

Päätoimipaikka
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Raiteet 1-3
 
Visio Klubi
 
Tammi
 
Koski
 
Puisto
 
Ukko-Pekka
 
Risto
 
Jumbo
 
Heikki
 
Pikku-Rusko
 
Raide 5
 
Raide 4
 
Raide 3
 
Raide 2
 
Raide 1