Paja Bar

Ratapihankatu 43, 33100 Tampere Puhelin +35810 786 0107 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

TÄNÄÄN SULJETTU

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Tunnelmaltaan rento, konstailematon ja ronskin kodikas Paja Bar on luotu yhteistyössä legendaaristen rock-kokoonpanojen kuten Popedan ja Eppu Normaalin kanssa. Rock-teema näkyy vahvasti Pajan Barin seinillä: esillä on rockkareiden saamia tunnustuksia sekä esineistöä uran varrelta. Omaleimaista henkeä ovat olleet luomassa myös monet muut Tampereen legendaarisista kasvoista, muun muassa Juice, Jonne Aaron & Negative sekä Kummeli-ryhmä.

Paja Barin laajan juomavalikoiman helmiä ovat Pyynikin Käsityöläispanimon yksinoikeudella Tampereen Tornihotellille panemat oluet, Heijari, Pajavasara, Tenderi ja Viskuri, jotka ovat jo löytäneet polkunsa lukuisien nautiskelijoiden sydämiin. Ruokalistan puolelta löytyy rock-henkeen sopivaa ruokaa isoon ja pieneen nälkään – herkutella voit esimerkiksi kaupungin parhaalla burgerilla! Paja Barin oma CD-kokoelma, jolla viimeistään virityt rock-tunnelmaan, on tamperelaisen musiikkialan vaikuttajan Epe Heleniuksen kokoama. Lisäksi vierailla on mahdollisuus soittaa aitoja vinyylilevyjä levysoittimella tai Pajan jukeboxilla

  • Paja Bar, keikat, ilmaiset keikat, musiikki, olutravintola, tapahtuu, tampere

    SIISPÄ HYVIN VOIKAA!

Paja Bar on tribuutti Manserockille, joka on yksi Tampereen tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista ilmiöistä – ja juuri siksi tribuuttinsa ansainnut. Manserock on poikaa – Siispä hyvin voikaa!