Kodin Terra Nokia

Juhansuonkatu 6, 37150 Nokia Puhelin 010 76 70600 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 08:00 – 20:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Sopimuksen irtisanomista, purkamista, peruutusta, laskutusta, toimituksen viivästymistä tai tuotevirhettä koskevat puhelut, 0107670608 (0,088/min).

  • Kodin Terra Nokia - Kuva: Vesa Korhonen

Tervetuloa Kolmenkulman Kodin Terraan

Meille on helppo tulla mistä ilmansuunnasta tahansa, sillä sijaitsemme hyvien maantieyhteyksien äärellä 3-tien ja Porintien risteyskohdassa osoitteessa Juhansuonkatu 6, 37150 Nokia.

Ajo-ohjeet Tampereen suunnasta saavuttaessa
Helsinki-Tampere-moottoritieltä erkane Lahdesjärven eritasoliittymästä Nokian suuntaan. Jatka 3-tietä Pirkkalan ohi ja nouse Tesoman liittymästä ylös. Tesoman suuntaan johtavan tien oikealla puolella on ABC Kolmenkulma ja vasemmalla puolella Kodin Terra.

Ajo-ohjeet Ylöjärven suunnasta saavuttaessa
Aja Ylöjärven keskustasta Nokiantietä (3-tie) Helsingin suuntaan, kunnes nouse Tesoman liittymästä ylös ja jatka Tesoman opasteiden suuntaan. Liittymän jälkeen Kodin Terra näkyy Tesomalle johtavan tien vasemmalla puolella.

Ajo-ohjeet Porin suunnasta saavuttaessa
Aja Porintietä (tie 11) Tampereen suuntaan. Jatka 3-tien liittymästä suoraan moottoritien yli Tesoman suuntaan. Liittymän jälkeen Kodin Terra näkyy Tesomalle johtavan tien vasemmalla puolella.

Lataa S-ryhmän toimipaikat navigaattoriisi. Katso ohjeet täältä.

Kodin Terra on kaikenkattava rautakauppa

Kodin Terra on kaikenkattava rautakauppa, jossa on vahva puutarhaosasto. Laajasta tuotevalikoimastamme saat yhdellä ostosreissulla parhaat ideat ja ostokset niin kotiin kuin mökillekin.

Hyvä palvelu on tärkeä osa Kodin Terran toimintaa. Koulutettu henkilökuntamme auttaa tuotevalinnoissa, ja lisäksi löydät kauttamme ammattitaitoisen suunnittelijan rakentamiseen ja remontointiin sekä puutarhaan liittyviin uudistuksiin.

Kodin Terrassa voit käyttää maksuvälineenä myös S-Business-korttia, lue lisää täältä.

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiointipiste
Asiointipiste
 
Käteistä kassalta
S-Etukorttipääte
S-Etukorttipääte