EasyFit Valkeakoski

Valtakatu 9-11, 37600 Valkeakoski
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

EasyFit -liikuntakeskukset                          

EasyFit on sekä naisille että miehille tarkoitettu liikuntakeskusketju, jonka palveluiden aloitus- ja kuukausimaksuista asiakasomistajat voivat saada Bonusta. EasyFit on uuteen teknologiaan toimintansa perustava kotimainen liikuntakeskusketju, jossa asiakkaat kuntoilevat oman henkilökohtaisen liikuntaprofiilinsa mukaisella ohjelmalla.  EasyFit keskuksessa on tarjolla kuntosalipalvelun lisäksi ryhmäliikuntaa tauotta 30 minuutin välein koko aukioloajan; lisämausteena muutamia "live" tunteja/viikko.

Kuntosali on varusteltu laadukkailla Technogym-kuntosalilaitteilla, joissakin keskuksissa myös infrapunasauna. Palveluissa voi olla keskuskohtaisia eroja.

Palvelun avausmaksu on 29,90 euroa ja yhden keskuksen käyttöön oikeuttava kuukausimaksu 29,90 euroa. Kaikkien Suomen EasyFit-keskusten käyttö maksaa 39,90 euroa kuukaudessa. Keskuksissa ei edellytetä jäsenyyttä.  Liikuntakeskukset löytyvät osoitteesta www.easyfit.fi

 

Kuukausittaiset  palvelumaksut kattavat kaikki EasyFit–keskuksen liikuntapalvelut. Bonuksen saaminen edellyttää palvelusopimuksen tekemistä EasyFitin verkkokaupassa sekä aloitus- että ensimmäisen palvelumaksun maksamista. Jäsennumero S-Etukortista rekisteröidään liittymistapahtuman lopuksi Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta. Asiakkuudesta tulee vahvistusviesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Bonusta kerryttävän palvelumaksun voit maksaa joko kuukausittain (29,90/kk tai 39,90/kk) tai 12 kk kertaostona. Jos maksat 12 kk kerralla, Bonus tulee koko summasta kerralla.

Kuukauden 20. päivään mennessä maksetut maksut kirjautuvat pääsääntöisesti saman kuukauden bonusostoiksi, myöhemmin maksetut seuraavalle kuukaudelle. Työnantajan maksamilla Smartum-seteleillä tai –saldolla Bonusta ei myönnetä.

 

Jos sinulla jo on palvelusopimus, niin EasyFit-keskuksen verkkokaupassa olevan vihreän "Bonusta S-Etukortilla" –täpän kautta pääset Asiakasomistajan tunnistautumispalveluun, jossa jäsennumero rekisteröidään kerryttämään Bonusta EasyFit–liikuntakeskuksen kuukausittaisista palvelumaksuista.

 

Tee nyt palvelusopimus netissä ja hyödynnä Bonus kuntoilusta.

 

www.easyfit.fi