Sokos Herkussa pääsiäinen on makuasia

Pääsiäisenä on jälleen aika kattaa pöytä kauniisti ja pöydän kruununa toimii perinteisesti lammas tai karitsa. Sekä pääruoan että muiden juhlapöydän antimien ideoinnissa henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua ja kokoamaan kanssasi täydellisen juhla-aterian. Voit joko valmistaa ruoat itse tai ostaa ne valmiina palvelutiskistämme. Karitsan tai lampaan kanssa suosittelemme kokeilemaan helppoa ja raikasta kastiketta, joka sopii myös salaatinkastikkeeksi.

 

Kylmä kastike karitsalle

3 dl kreikkalaista tai islantilaista jogurttia
2-4 valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunamehua
1 tl mustapippuria
1 rkl hunajaa tai ruokosokeria
1 puntti minttua

Silppua ainekset ja sekoita keskenään. Anna tekeytyä muutaman tunnin kylmässä. Sopii myös salaatinkastikkeeksi tai dippikastikkeeksi.

 

Karitsa on pääsiäispöydän kruunu ja meillä onkin ollut onni saada valikoimiimme luomukaritsaa suoraan Osmo Rauhalan tilalta Siurosta. Luomulihan rajoitetun saatavuuden vuoksi valikoimastamme löytyy myös tuoretta Uuden Seelannin karitsaa sekä meillä Herkussa valmistettuja, paistovalmiita karitsan puolivalmisteita ja patoja, jotka takaavat pääsiäisen juhla-aterian onnistumisen.

Juhlapöytä ilman lohta on kuin kevät ilman linnunlaulua. Valikoimistamme löydät niin savu- ja graavilohet kuin valmiit kalaruoat ja tuoreet raaka-aineet. Tervetuloa kalatiskimme upeiden ammattilaisten palveltavaksi!

Juhlaruokien lisäksi pääsiäiseen kuuluvat erottomasti suklaamunat ja -puput, jotka maistuvat lapsille ja aikuisille. Jotkut piilottavat herkut lasten löydettäväksi eri puolille kotia, toisille suklaa merkitsee rentouttavaa hetkeä kahvipöydässä. Tule hakemaan omat suosikkisuklaasi!

SUOSITTELEMME SINULLE PÄÄSIÄISEN JUHLAPÖYTÄÄN

Tervetuloa Sokos Herkkuun!

Katso aukioloaikamme ja sijaintimme tästä