Haluamme, että jokaisella nuorella on mahdollisuus nauttia laadukkaammasta ja monipuolisemmasta ruoasta, arjesta ja elämästä. Hyödyntämällä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajan edut ja jakamalla sinulle tärkeimmät asiat, saat enemmän.

 

 

Kiss my S -kiertue täällä taas!

Kiss my S -kiertue valtaa Tamkin tiistaina ja keskiviikkona 10. ja 11.9. ja yliopiston Hervannan kampuksen tiistaina ja torstaina 17. ja 19.9. Tule  hommaamaan S-Eukortti, heilauttamaan herkkuja onnenpyörästä, osallistumaan sähköpotkulaudan arvontaan tai muuten vain jutulle!

Liittyessäsi asiakasomistajaksi saat oman S-Etukortin. Sillä saat heti käyttöösi rahanarvoisia etuja. Mikä parasta, S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden toimipisteissä tekemilläsi ostoksilla kerrytät Bonusta. Bonus on oikeaa rahaa, jota maksetaan joka kuukausi S-Tilillesi ostojesi mukaan.

Mitä enemmän etuilet, sitä enemmän saat!

Liity nyt!

 
Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Pirkanmaan Osuuskaupan osuusmaksu 100 €. Sen voi maksaa kerralla kokonaan tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella  24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakas­omistajuudesta saa osoitteesta s-kanava.fi  tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta 010 767 0011, ma–pe klo 8–16 (0,084/min).
 

S-mobiili - Asiakasomistajan paras äppi!

Lataa S-mobiili ja katso vaihtuvat etukupongit ja edut S-ryhmän toimipaikkoihin. Lue lisää tästä!


Seuraa meitä:

FACEBOOK:  Pirkanmaan Osuuskauppa   |   INSTAGRAM:  Pirkanmaan Osuuskauppa  |  TWITTER:  @OmassaKaupassa