Pirkanmaan hyväksi nääs!

Asiakkaamme ovat kertoneet haluavansa ostaa paikallisia tuotteita aikaisempaa useammin ja entistä enemmän. Ja me olemme kuunnelleet.

Aloitimme keväällä 2016 paikallisten, pirkanmaalaisille tuttujen ja tärkeiden tuotteiden halpuuttamisen. Näitä arkisia, usein ostettuja tuotteita on jo aikaisemmin löytynyt päivittäin sadoista pirkanmaalaisista ostoskoreista ja me haluamme kasvattaa niiden tunnettuutta ja menekkiä entisestään.

Halpuutettujen tuotteiden joukosta löytyy muun muassa leipää, makkaraa, jogurttia sekä kymmeniä muita tavallisia, mutta poikkeuksellisen herkullisia tuotteita. Tuotteet ovat valikoituneet asiakkaidemme toiveiden perusteella ja näitä toiveita olemmekin saaneet valtavasti, kiitos siitä.

Pirkanmaan Osuuskauppa - paikallisen halpuuttamisen pioneeri

Paikallisten tuotteiden halpuuttaminen on Pirkanmaan Osuuskaupan oma ja ainutlaatuinen konsepti, jota ei toteuteta missään muussa alueosuuskaupassa. Kuten valtakunnallinen halpuuttaminen, myös paikallinen halpuuttaminen toteutetaan omasta katteestamme, omia toimintatapojamme tehostamalla. Paikallinen halpuuttaminen hyödyttääkin kaikkia pirkanmaalaisia: asiakas saa tutut tuotteet aikaisempaa edullisemmin, kauppa saa tyytyväisempiä asiakkaita ja pirkanmaalaisten tuotteiden kysyntä ja menekki lisääntyy.

Tutustu halpuutettuihin paikallisiin tuotteisiin: