Uusimmat edut

Pirkanmaan Osuuskauppa


 

Asiakas on tärkein, niinhän ne kaikki sanovat. Meillä Pirkanmaan Osuuskaupassa se on kuitenkin vähän eri juttu – aidosti. Pirkanmaalaiset asiakkaamme omistavat meidät. Muita omistajia ei ole.

Vihreä kortti ei siis ole tavallinen kanta-asiakaskortti. Se on todistus osuuskaupan omistajuudesta, jonka kautta tulee osalliseksi osuuskaupan voitonjaosta eli Bonuksesta, jota maksetaan asiakasomistajille ostojen suhteessa.

Bonuksen lisäksi asiakas hyötyy edullisesta hintatasosta sekä palveluverkostosta. Tehtävämme on siis tuottaa palveluja ja etuja osuuskaupan omistaville asiakkaille, ei kasvattaa osuuskaupan voittoa. Osuuskauppa investoi, rekrytoi, kouluttaa, tukee ja palkitsee.

Tervetuloa ostoksille omaan kauppaasi!

Lisätietoa Pirkanmaan Osuuskaupasta löydät vuoden 2019 toimintakatsauksestamme.

 

Pirkanmaan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama, vastuullisesti palveleva paikallinen yritys, joka toimii osana S-ryhmää. Osuuskauppa harjoittaa päivittäistavara- ja käyttötavarakauppaa, ravintolakauppaa sekä polttoneste- ja liikennemyymäläkauppaa. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille.